Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba obici citav svijet, neka svi znaju da smo kao drzava propali i dotakli dno dna, drzavo stidi se!
Sramota kačite Općini Centar i načelniku nešto za šta nisu nadležni..imate Općinski sud tamo protestvujte.
RECENO VAM JE ANTIBOTE,CRVENE BRIGADE,ZANOVIJETALO,DIDIC,OTPOR I SLICNI MENTOLI DA VISE N I K A D NECETE IMATI TOP KOMENTAR NA VIJESTIMA O OPCINI CENTAR I NACELNIKU AJNADZICU.NASE STRPLJENJE JE DALEKO VECE OD VASE UPORNOSTI I NEMOCI.KROZ KOMENTARE TO I DOKAZUJETE.HVALA STO KLIKCETE NA NASE VIJESTI-CAK I OVIM DOKAZUJETE DA JE NEDZAD POBJEDNIK VEC.VIDIMO SE 15.11. JEDVA CEKAM DA IH BROJIMO SKUPA.POY.
Nacelnik je ovdje najmanje kriv ja mislim.
Ko god iole poznaje nacelnika Nedzada Ajnadzica zna i to kako se on odnosi prema problemima i stvarima koje ima u nadleznosti.Apsolutno niti jedna stavka se ovdje ne tice opcine kao organa uprave i ne treba mijesati babe i zabe.Da je do Ajnadzica ne bi se tu cekalo ni dana jednog-ali eto i druge institucije treba da rade i konacno ovaj problem da shvate za ozbiljno.Svi se solidarisemo sa radnicima-ALI ODGOVORE I ODGOVORNE MORATE NA SUDU POTRAZITI
Ovdje definitivno puna podrska ide za nacelnika Ajnadzica i opcinu Centar.Vrlo je jednostavno i to je da je ovo u nadleznosti suda.Ne razumijem zasto ovi protestanti gube vrijeme ispred drugih institucija kada i sami znaju ko im treba dati odgovore.Unajmili su i advokate-pa majka mu stara sto ih ne posavjetuju malo osim sto im lovu otimaju?
Niti u jednoj i najmanjoj relaciji nije Opcina Centar sa ovim sporom.Oni imaju spor izmedu sebe kao dva pravna lica i da se uopste i ukljucila Opcina u to da rjesava-nema nadleznosti i krsi zakon direktno.Pri tome-zemlja je u posjedu firmi i ko smije i treba da sa nje pomjera nesto i zabranjuje postavljanje eto u ovom slucaju i barijera?!?
Neka vaš gazda kupi prolaz do vaših prostorija ili neka vam nađe drugi poslovni prostor.... Ovo je iskorištavanje radnika za svoje privatne ciljeve
Ovde,,je zakon koji vlada dok naj- bogatiji načelnici iz SDA haraju..pod,,geslom,,Ko je Jamio jamio je..kupili Vam šejtana..napravili puteve,,za penzionere koji glasaju..za načelnika jer ih vodi na izlet..i imaju ,,novu igraonu..jadan ti je ovaj narod...Memo uživa..i prosipa Vam..kragujevke..
Pa kakve veze ima nacelnik s ovim, nije on zabranio to, imaju tacne zakonske odrdbe sto se tice toga.
Treba ispitati poslovanje ove agencije i njihove klijente. Danas kada računovođe jedva sastavljaju kraj s krajem ovaj ima 80 uposlenih. Pravda se da je invalid i bošnjak a dosta zapošljava osoba sa prebivalištem u Istočnom Sarajevu. Hajde da vidim koliko bošnjaka sa prebivalištem u FBiH radi u manjem entitetu? Nula.
Oni sto su postavili betonske blokove imaju razlog debeo kao taj beton zasto je to tu.To sto vi `na crno` prolazite tuda to se vi ponasate kao cigani.Ne znam ko je upravu ko nije,ali cigani ste teski i jedni i drugi
Ne treba nacelniku pripisivati imate ovaj put jasnu adresu kome se trebate obratiti. A politicke provokacije i namjerna prozivanja nisu dosljedna normalnog komentara jer je jasan cilj ali nista ne moze osporiti Ajnadzica i njegovo zalaganje za lokalnu zakednicu
Realno, ovaj covjek neumorno radi i rezultat toga je unapredjenje ove opcine na svakom polju. Podrska nacelniku, mislim da ne treba da mu se pripisuje odgovornost za ama bas sve.
Provisno, ofirno do bola... Ispred opcine protesti za rjesavanje privatnog spora?????