Komentari (538)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PO HUTBAMA SE REKLAMIRATE, STID NEK VAS BUDE SDA BAGRO
Odeš na proteste da te koalicioni agenti zabilježe i onda gle čuda inspekcija ti u dućanu, zahtjev ti odbijen, predmet ti se zagubio, ne mogu ti naći papire na fakultetu...
Nije istina, danas je bila režimska hutba o porodici. Makar u Sarajevu nisu pustili hodžama da dvre politku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebaju produziti i doci ispred KCUS, traziti ostavku direktorice zbog svih kupljenuh diploma i sramote za univrezitet, kad vec nema obraza sama.
Kad će se oduzimati lažne diplome od Sebijinih studenata? Ugrožavaju živote nadriljekarstvom
Iz SDA poručili: "I krv svoju za fotelju moju"
Joj sta je UZP HR botova po komentarima hahah
Sve je to u redu , ali ne pije vode ! Nece Evropa da muslimani ma koliko bili u pravu , nadjacaju i odlucuju o svojoj buducnosti ! Hrvati i srbi su im drazi . Islamofobija !!!!
Malo brate malo
Narod svoj narod uništava i kritikuju, a komšije samo trljaju dlanove.
Kako je SDFA Mafija nestala tako ce i ovaj njihov izprdak klix nestat cim prestanu placanja.
niste izišli zato što su bataci 7 KM..e bando bando
sto ne objavite da sda retard botovi prijete Konakoviću!!
kao i KURDI I ROMI . ŠTO IMAJU PRAVA - t.j. nikakva 4 1992-1995 - godini su gledali da se Bošnjaci unište tako i sada se to nastavlja sa prodanim domaćim bišim SDA.
TEŠKO VAMA NE-UJEDINJENIM BOŠNJACIMA, NIJE NI ČUDo ŠTA NAM SE SVE DESILO. PA KAŽE - samo sloga SRBINA SAŠAVA . učite od komšija.
Sta rece el bake gdje on bi.
Koji uzp/cro borovi
al bas, danas im je dan d, gledaj komentara i minusa
Nemoze vise SDA ni trolu napuniti a kamol proteste napraviti 🤪
Tješi se. Nikad jači nisu bili od kako ste vi govnari odlučili prodat državu HDZu i SNSDu. Vi očito ne živite među narodom nego u oblacima.
Ovo je na razini protesta lovačkog društva zbog produžetka lovostaja...
zašto su protesti?Zato što je OHR uzeo u zaštitu Hrvate kojima Bošnjaci biraju predstavnika već 20god...ili što su se prosvjednici uželjeli rata? Rekoh je već da će Komšić doći BiH glave kao i njegovi sljedbenici...