Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo se uozbiljite, država je puna socijalno ugroženih ljudi, penzionera koji rove po kontejnerima, ratnih vojnih invalida koji su dali za ovu državu mnogo više od vas šminkera sa kaputićima s macom i rejbankama iz Baroša. Kako vas nije stid, poklopio bih se na vašem mjestu, uzeto to što sam dobio i ušutio.
@DucatiMonster da Bog da i ti ovako protestvovo kada ti neko obeca zdravstvenu pomoc pa kada se razbolis da ti kaze skuhaj caj majmune jedan
Mamlazi ko OP komentara i ovaj nacin razmisljanja "nek budu sretni i sa ovim" su razlog zbog kojeg se svi nalazimo u kolektivnom khurcu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nikada više ni jedne KM. Ovi mladi ne odlaze nego oni koji rade u realnom sektoru i ne mogu ni dobiti kredit. Ne mogu ga ni vratiti. Ovi što protestuju dobili su posao u državnim firmama svi po redu preko veze.
Treba da se dignu borci, nezaposleni, penzioneri, invalidi itd, što se uopšte daje išta ovoj maloj ufuranoj kasti
Meni nije jasno šta hoće ba ovi, uzmi šta ti daju i reci ellhamdulillah, ko kome još daje pare za stan, hajde za stipendiju,ja im ne bi dao sada ništa. Bolje dajte nezaposlenima i penzionerima.
Subvencije idu za babine i tatine sinove šteliće uhljebe tako da to treba ukinuti
e ovo su glupi protesti...nedaje Vlada pare iz svog dzepa nego iz dzepova svih gradjana pa i onih iz Tuzle, Zenice i ostalih kantona...Vlada se treba pobrinuti da se izgradi vise stanova koji ce oboriti cijenu i biti pristupacni
Jel Naida izasla na proteste.
NARAVNO DA TREBA MLADIM POMOCI ALI EVO MOJ SLUCAJ JA SAM 10 GOD RADILA NA UGOVOR O DJELU A PRIJE TOGA 5 GOD NA BIROU I SADA KAD SAM NAPUNILA 40 god I SEBI KUPILA PRVI STAN JA NISAM MOGLA UCI U TAJ KONTIGENT JER IMAM GODINE KOJE NEDAJU UCESCE ZAR TO NIJE ZALOSNO JER KAKVA NAM JE DRZAVA TO NIJE DO MENE BILO STO NISAM KAO DIPL PRAVNIK MOGLA RANIJE NACI STALNI POSAO VEC VEZE I VEZICE E PA ZAO MI JE VAS ALI BAREM STE IMALI POVLASTICU DA RANIJE DOBIJETE POSAO
U kapitalizmu tj tržišnoj ekonomiji ne postoj "žalost" već samo zakonito i protuzakonito.Ako i kad njima banke podignu kamatne stope i obore cijene nekretnina , ni to neće biti "žalosno"
ko ti je kriv što si pravo studirala
Bolje isplatiti mladima obećanu subvenciju nego trošiti pare na ove botove u komentarima!
Bgmi ni marke ne dobih.. Još me i porezom zaklali
Fotografija 20 traze subvenciju a na ocima naocale od 500 €.Znaci: moze se ima se.
Kako vas nije stid cigančiti. Ima drugih kojima je novac puno više potrebniji, bolesnima, iznemoglima, potlačenima. Zasučite rukave kao i svi i zaradite. Treba vam i to uzeti.
Ja kao poreski obveznik nisam ovlastio nikoga da moje pare daje za tudje stanove. Sta je sa drugim kantonima? Jesmo li svi jednaki ili su neki jednakiji? Sarajevo decenijama uzima vise novca u raspodjeli nego ostali kantoni. Dosta je vise!
17 slika najbolja !!!! Nista vam ne bi ja dao...
10000 ili 12000 je max iznos sto bi se dobio ali posto je previse ljudi bilo onda je iznos manji i to je to,znam da je tesko pomiriti se s tim ali tako je.
Mrš poreski obveznici da vam plaćaju vaše rate. Odsustvo od realnosti kod ovih što su izašli na protest. Stid neka ih bude!
Da li je iko čitao projekciju stanovnistva u KS u narednih 20 godina i kako ce se kretati broj mladih a uzrokovan dosadasnjim stanjem? Projicirani broj stanovnika i njegove strukture znatno utiče na: - socijalnu sigurnost i zaštitu, - javni zdravstveni sistem i - tržište rada. Ovo da bilo koji i od ministara zna,pitao bi sve ove mlade ljude koliko im treba,osim 12000 KM da ostanu u BiH. Zbog tolikog neznanja i jesmo tu gdje jesmo.