Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otprije poznati policiji
@KrkiHerojUlice ovo je samo za debile , zamazivanje ociju sto su ovi kokosari uzeli po 30-50km A MILJARDE OD 1995 NESTALE I NIKADA NIKO NIJE ODGOVARAO
@SigaSvjetloZibje Otvori dušu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Policajci hapse policajce
Pogledajte imovinsko stanje saobraćajnog policajca sve su to neke vile, vikendice bijesna auta - otkuda, kako neki policajac to može imati od obične plaće za 15-20 godina?
Zar ovo nije udruživanje radi činjenja krivičnih djela, i zar ovo nije organizovana kriminalna grupa koja je oštetila budžet FBiH za taj i taj iznos. I zapto bi ih puštali da se brane sa slobode ; zar ne postoji bojazan da će uticati na svjedoke i skrivanje dokaza, i zar njihovo puštanje na slobodu nije izazivanje uznemirenosti građana? Samo se pitam, jer zašto bi ovi kriminalci imali povoljni status od drugih kriminalaca?
Zašto nisu navedena imena tih kriminalaca, zapto ih skrivate pa nisu valjda svi policajci kriminalci? Ja se zato pitam zašto naša policija nikad te nije zaustavila za nevezan pojas i upozorila jer ipak to nije veliki prekršaj, e sad znam zašto?!
Jesul rodjene sarajlije? Glasajul im familije za SDA? Jesu isli na dzumu?
Sta fali ako su uzeli koji dinar od nas, ne pisu kaznu nama vozacima i dobiju naknadu i svi sretni
ajdeeee
protiv 1700 treba
Izmedju ostalih, tu su Pqlqngetic Radenko i Gojko Pecenica, jedan od Zvornika, drugi s Majevice, u Ks radili kao policajci, Dok djeca sehida i poginulih boraca istruhnuse na birou. A mozete li u najboljem snu zamisliti da Bosnjak iz Sarajeva radi u Mupu u Zvorniku
@gooUser1584556468 i jedan iz Trebinja
Leglo korupcije policija posebno u SA oni su spremni na sve vrste mahinacija,malo im budetska plata dupli radni staz.Kada bi tuziteljstvo ozbiljno radilo na korupciji u policiji za 2 mjeseca ne bi imao ko raditi svi bi bili uhapseni.
Podrzavam! Ali brate gdje su krupne ribe? Ovaj uzeo 20 km, a onaj milione. Sa ovom optuzbom su zavrsili za ovu god. Zalosno!
Kako SDA polako gubi na snazi i dolaze neki novi sve neka hapsenja,razotkrivanja stara 5 godina,sve nesto krenu nabolje,cestitam
Nazalost ovi pohapseni da bi se milioni prikrili...nema sefova to je zalosno
hapse ove sto uzmu cener na kafu a dok viši inspektori pod rotacijom voze tone heroina..
čuj, samo 17...
Skupa su nasa drva, ljudi! Zbog drva nema napolje, a zbog milion cvaja MOZE na slobodu.
Kad me zaustavi kreten s onom debilnom kapom i kaze ne radi vam lijevi far pa hebem ti majku kroz majku
Ako si totalni nepismeni debil i kreten s inteligencijom 20 onda ides u policijace