Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaze da brane Schmidta kad zaprdi izborni zakon! Sve režirano
Ma šta je 50 Njemačkih vojnika to Bata Živojinovic ubije za minutu i pol.
Garonja Tito
Jbt po Srbije na Klixu prati dešavanja i takmiči se u komentarima. Jel ovo uvjek ovako bilo ili im je sad nešto baš prigustilo? Ovo je već postalo smiješno. Kao da smo mi njih napadali a ne obratno. Koja komedija od naroda.
Jest ih fino vidjeti
Figure se redaju protiv bosanskih Muslimana.
50 policajaca Gestapa dosli da zastite herr Schmidta
Priča se da hin predvodi hauptsturmführer Bischoff.
Naravno, nargilaši ne znaju da je to jedan od Valterovih glavnih neprijatelja.
Prije ste nas bombardivali sada nas branite
Stvarno za supanje cuj 50 haha. Mile kaze turisti, nije pogresijo. Ovi ce se motat ko muhe na rekaciji bascarsija njemacka ambasada.
Dosli u dzunglu da sprijece ova plemena da se dijele na jlude I nacionaliste.
Ovo je od čika Šmita lična garda. Kad ga Bošnjaci najure iz Bosne, oni će mu pomoći da šmugne na sigurno.
Da se zakuha nestali bi za 24 Sata😁👍😅
Doslo 5 vojnika i ono napravili vijest.
UVEDU LI APARTHEID UPDATE, TO JE ONDA OKUPACIJA BOSNE I BOSNJAKA, TREBA IM NATEDITI DA NZPUSTE BOSNU, NE SAMO NJIMA NEGO I OHR.
E moji jadovi sta ste diopustili da vam Hitlerova soldateska kroji kapu... Gdje su ti generali armije BiH da ih pohapse i sude za napad na suverenu drzavu!