Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se da su vakcinisani protiv COVID-a, da imaju negativan test ne stariji od 24 sata. I položen Bosanski jezik barem B1.
svaka cast za komentar
A2 je dovoljan, pa neće u školu ići.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drugi nam kroje kapu godinama...
Susjedi su 10 miliona i žele genocid i to otvoreno, jesi li primjetio?
Odkad to nama Bošnjacima smeta da nam drugi kroje kapu? Pa nije li vodstvo naše najpopularnije bošnjačke stranke zagovaralo dolazak stranih trupa?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ih posaljite u RS...njih i Engleze...sa tenkovima
eto jako su bitni za BIH, najlosija vojska, na zalost jedan rus bi to rastjerao sve, cuj 50 vojnika, vise ce cuvati secesioniste nego BIH
Nijemaca je 100 milona Takni jednog Bundesver vojnika eto ti 40 000 za dva dana Posto se cisti Sjeverna Mitrovica moraju gledati da ne pocnu po Bosni stavljati sajkace.
toooo 50 stranih vojnika spaseni smo :D
MOZETE ODMAH POSLIJE OCEKIVATI APARTHEID UPDATE. A TU SU ISKLJUCIVO DA KONTROLISU BOSNJAKE KAD BUDU UVODILI UPDATE APARTHEIDA! TO SU PLANIRALI MJESECIMA, MOZDA CAK I VISE.
Stižu u BiH, a takođe će biti raspoređeni i u r.s.-u??? Koja zlonamjerna i antidržavna propaganda od strane novinara, mrzitelja Bosne i Hercegovine. Narod u BiH jeste glup, ali nemoj toliko da ponižavaš majmune.
Esss, pa pogledaj top komentare sto izaberu. Oni su tu da uvedu apartheida jos, pa ako se Bosnjaci budu bunili.
A kod nas populizam do kraja. JEdinstvena država, građanska, bratstvo i jedinstvo. A na drugoj strani strana vojska da čuva mirovni sporazum. Država je jedno, a život pod mirovnim sporazumom drugo. Sranci čekaju da se problem riješi između Bošnjaka, Srba i Hrvata samih, a oni očekuju da ga riješe stranci pa ne rade ništa u smislu pomirenja i budućeg zajedničkog života. A nikad više u svijetu neće biti mira kao što je bilo. Nekad.
Definitivno si u pravu... Ma stranci su sve ovo i skuhali da bi mogli da rade sa nama što im volja. Može Shmit bez obzira na savjet bezbjednosti. Mogu švabe, iako gubitnici u II svj. ratu, doći kad žele i kolko žele. I poslije svih tih stvari neko priča o "suverenitetu" i "integritetu". Šprdnja od države a ko je jamio jamio je 😉
Dobro dosli u BiH. Ovi vojnici dolaze da znaju ovi iz Beograda I iz Zagreba da je BIH cjelovita,nezavisna ,suverena drzava Da im se snovi rasprse I da vide realnost.
Dolaze da kontrolisu Bosnjake i da uvedu jos apartheida.
za šta se moj dedo borio
Pa nije sigurno se borio za to da se uftafe i fetnici i dalje dogovaraju o podjeli Bosne. Ovo je samo prethodnica za NATO. Svu infrastrukturu od oficirskog kadra preko vojnika do naoružanja uzimaju iz NATO. Kompletan EUFOR. Amerikanci kao da priželjkuju da neka zemlja PIC-a ne htjedne da produži mandat EUFOR-u pa da NATO i službeno uđe. Neslužbeno se protegao od Butmira do Manjače.
ovi dolaze zakuhavati, kao u top lista nadrealista :)
Partizani su bezveze svoje živote dali, gazile ih hladne rijeke, jeli koru s drveća.
braćo i sestre bosanci: djedovi i pradjedovi nam se u grobovima okreću.
Njihova cizma gdje kroci,tu je trava zelenija.
Poskupiće pristitutke! Ne činite nam to!
taa će krezava šumska sirotinja,misle cijeli život vikat ...soldate hilfee hilfee gur gur...ljudi do Moskve došli a ne do jedne male prčije seoskih varalica.
Ide 3 entitet