Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miličević izgleda sasvim razumno, ali razum je ovdje stvar za ismijavanje. Daj ti nama štagod da se možemo iz svoje frustracije izgalamiti i prstom u zraku prijetiti moćnicima koji nam rade o glavi (isto je "na svim stranama", a trenutno u ovoj disciplini "građani" dominiraju)
Isto ovako, kao sto je unisten i marginaliziran sds, zavrsice i sda.
Pff, ja neke promjene
Kupiti svima po Mac i iPhone😅
A hoce li vam po novom glavni grad biti Sarajevo? Onaj jaran pita a i ja se interesujem!
Trebate radikalizovati jos gore od dodika da imate neke sanse kod krezave srpske sirotinje
Sad ste tek popušili
Mozete slobodno motati kablove onaj vas je sve smandrljao...
Ugasila si meee kao zadnju cigaretu, zgazila si meee kao da sam list na vjetruuu 🎶
Zna se rad stranke SDS, nema tu modearnizacuje...
Možeš ti da se modernizuješ koliko god hoćeš, ali da bi uspeo u politici moraš da budeš kao majke zaposlenih u Klix-u: žestoka kurvettina. Svima moraš da pušiš i svako mora da ti svršava u guzu, uši, grlo i mindžu.
Evo tipičnog borca za "porodične vrednosti", a protiv globalista i satanista. Uzor pameti, morala, i dobrog odgoja. Klix ovo toleriše, a ja sam banovan najmanje deset puta (nikad ne psujem, ne vrijeđam, vjerovatno me banuju jer se "patriotama" ne sviđaju moji komentari).
Banovan si jer si glup kao točak, tallibančiću.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
modernizovat a imas skoro 60 i neku godinu? VOZI U PENZIJU TVOJE JE IZMODERNIZOVANO PRIJE 20 GODINA