Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Dodik gura RS u BRICS, pogledaj ti cime se mahalashi bave.
Ovo je najvece razocarenje, cak je i rumenilo u obrazima izgubio
Hajmo i Nikšić da se oglasi i da razbijemo famu da sdp sabotira Ipeta isto onako kao Bogicevica .NIKSICU ,IZADI U JAVNOST KAO DENIS I RAZBI SUMNJU DA OVO NE RADI SDP !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bećir ko kakva krtica, samo se odjednom pojavi nakon dugo vremena…
E,ne daj Nedželjko pa kud puklo da puklo 😄
Najtuznija stvar je sto nam je mulac predsjednik drzave
Za tebe je sefik dzaferovic antilopa na heroinu, statisto
Godina i po mandata najgoreg bosnjackog clana predsjednistva ikada
Idiot na otvorenim pismima milioner postao
Svaka čast Bećiroviću
Kantonalni sud je ponistio imenovanje Nadzornog odbora, .Nadzorni odbor Klinickog centra Univerziteta u Sarajevu imenovan je nezakonito, utvrdio je Kantonalni sud u Sarajevu, Zbog toga je Vladi Federacije BiH i premijeru Nerminu Niksicu nalozeno vracanje u stanje prije donosenja Rjesenja o razrjesenju bivseg saziva NO KCUS-a 4.10.2023godine.Ako su legalisti,onda..
Rumeni populista. Konta koji glas i na ovo dobiti. Dokle ćemo cijediti stare i ohrdane kadrove koji btw imaju već po 3 zvanicne pozicije?
Sta ima predsjednistvo sa izborom direktora po bolnicama.
Ovi guraju a čovjek nema sertifikat.. Tvrdnje da ima diplomu je isto kao kad traze SSS a ja prilozim diplomu fakulteta odmah sam odbijen na kokursu...
Bravo Denise, uvijek na pravoj strani!
Jedina dva covjeka koja zasluzuju svaki respekt u ovoj drzavi,postovanje...bravo Denise
Svaka cast Becirovicu za stav!
Bravo Denise....jedini koji je stao uz Ismeta...bravoo svaka cast
Rumeni za rumenog