Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odvratniji od milorada za 3 koplja
Hajmo razgovarat o tone kako je ovaj degen izmislio krst za svoju familiju koja nema Nikakvu ali NIKAKVU historijsku bitnost
jest biracima sejde komsoglua
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čuva sebe jer i on blokira Federaciju četiri godine
cuj bjelana probudio se
majmune, da ima i Z od zakona u bih, ti bi imao ptvu obljetnicu (10 god.) u zatvoru. u komšiluku ili susjedstvu partnera iz laktaša.
Sto su ti korijeni, Draganche brani svoga pravoslavnog brata Milorada jer zna kad ode Mile, on, Draganche, je sljedeci. E tek tada nastupaju problemi za mafijase, valja odgovorati za sve malverzacije i pljacku brale! Bakir im je posljednja sansa za spas tj za manipilaciju ali ne lezi vraze, Bake ce isto nahebati jer od dzamahirije u BiH nema ni govora!
ti se sklonin, odi u penziju
Vidi ujo na N1 vam je najavio covjek prije 6 mjeseci sankcije nezz kako se tacno zove al je rekao da idete ti traktorista i ridjobradi u halu i otvoreno vas pozvao da kazete ko vam je to rekao a vi znate ko niste se oglasavali zato sto ste svjesni a dal je rjesenje pa jeste pravite kavgu zavadjate narod a vi uzivate provalio vas svijet brzo ce vam sudija svirat kraj vi ste toga svakim danom sve vise svjesniji !
Čoviću, Srbine!
Ovo Vam je dragi hercegovački hrvati-katolici pravi Sejdo! Najveći izdajnik hrvatskog naroda, udbaš i Vučićev čovjek! Sebe ponizavate kada kazete da vam je ovaj vođa, jer je isti isao na obiljezavanje genocidne tvorevine RŠ, nastale na ubijanju i progonu hiljada hrvata. Ti srbi iz RŠ su ubijali po Hr.
Skols Lukavih Latina
@mak64 Dragan Covic je Srbin, tako da on nema veze sa Latinima a i da ima nepristojno je to sto si napisao! Samo glupi ljudi mogu svrstavati ljude u nekekve vjerske i nacionalne skupine! Ja sam gradjanin BiH i ne zelim biti pripadnik niti jedne nacionalne skupine u BiH!!! O religiji da i ne govorim!!!
licemjer lopovski....mrs
UZP
kao npr. slucaj...... Ante Jelavic i pokusajom osnivanja Herceg Bosne, kada smo sjeli i rijesili problem dogovorom!
i tebi radi guza.
Nemojte više ni o čemu razgovarati. Napustite položaje. Bagro.
Samo sankcije,nema svama razgovora
Nečemo da razgovaramo
normalno je da je i ovaj kriminalac protiv sankcija,da je uredjena drzava davno bi bio u zatvoru