Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi slikanja?i opravdavanje radnog mjesta?
evo naredio sam clanovima porodice...da odemo po prvi put na glasanje...da unistimo listice...da ih ne bi ko drugi ispunio...jer za koga god da glasamo...glasali bi za drzavne lopove( uhljebe)
Da, i radi prodaje glasa za 50 KM što je bila redovna praksa sda
da se vide tangice
To je smit imao na umu kad je ovo uveo. Mudar.
Posmatrač kojeg poznajem, teški nip-ovac, gleda u kojem dijelu onog velikog papira sa listom kandidata spuštam olovku i stavljam x. Tako da zna otprilike za šta sam glasao ili nisam.
Samo naprijed Akobogda pobijediče pravda
ovako je najispravnije
Kako može voditeljica u SBK vodit uživo emisiju o izborima,a javno ima stranačku pripadnost i vodi stranačke skupove?
Zanima koji tj. kakvi se kriteriji uzimaju pri izboru promatrača na biralištima? Pri svim izborima sjede isti promatrači .
Stranke šalju promatrače da čuvaju njihove interese.....
Ja bi za Bokira da me pokrade
Cuj izbori? Izaberes ljude koji ce te potkradati, pljackati , zlostavljati pa cak i ubijati. Ovu drzavu odnosno njen sistem treba rasformirati.
A ti glasas za one koji to nevce uraditi, najgluplje je ne glasati nikako.
Birački zakon kao u Australiji...kazniti po džepu sve koji ne opravdano ne izađu na izbore! Izađi brate,poderi listić ali izađi a ne kukaj cijeli život kako niko ništa ne radi.
Potpis!
Glasate za kriminalce i neradnike!
Nisu samo političari neradnici u ovoj zemlji ima ih mnogo više, ali ja mislim da je to neznanje....
Haha kakvi ste vi levati i posljednje izbore je isto bilo, mozda prvi lokalni
Kad ce biti referendum da se svim politicarima smanje plate za minimum 50% ???
U normalnim vremenima to bi se pitanje riješilo referendumom ali s obzirom na okolnosti......
Ebe s glasački list bez Tite
Šteta sto je sad teže slikati
Ja i sta ce oni uraditi kad neko slika listic haha
E cime se narod zabavlja! Zasto ne postavljate pitanje kad cemo moci da glasamo na osnovu svojeg digitalnog potpisa kod IDDEEA ili da glasamo na glasackom mjestu putem touch screen-a. Kome je u interesu da je Bosna u srednjem vijeku? Kakvi skeneri i trice