Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek kaže da nam državu vode ljudi kojima se sudi svake sedmice
Sta je ova drzava i narod krivi pa imaju ovakve politicare....
Dodik,Covic,Bevanda,Cvijanovic & co
Neka kaže da narodi BiH biraju kriminalce, fašiste, najgore ljude po stabilnost Balkana. Neka kaže kako vjerske organizacije u BiH ne služe da ljude uče moralu i svjesti o Bogu, neko za koga da se glasa. Kad ćemo da shvatimo da nije do izabranih nego do onih koji biraju?
jedino rjesenje je da se osnuje tuzilastvo i sud u BiH samo za politicke djelatnike i njihove suradnike kojim ce rukovoditi neko ko nema dodirnih tacaka sa BiH to kad bi funkcionisalo za 5 godina bi procvjetali
Ovaj bi morao biti brutalniji uzimajući u obzir šta se sve izdešavalo između ova dva Izvještaja.
Pripremite oruzje i orudze za novembar, za svaki slucaj, ko ima neka ocisti i podmaze, ne trebalo al neka se nadje.
Zašto je Rusija još uvijek u vijeću sigurnosti?
Mogao bi Šmit zabraniti Čoviću i Dodiku izlazak na izbore zbog konstantnog narušavanja suvereniteta BiH, zbog svakodnevnog urušavanja Dejtona i zbog malicioznih blokada države. Eto vidiš, kad znam ja treba i Šmit.
Onda kada VP napiše da je najveći problem u BiH unitaristička politika Bošnjaka što je dovelo da najvećih podjela u BiH od 1995 godine,bit će znak da su skontali. Sve drugo....je borba za plaću od 25 000 EUR-@, i loženje Bošnjaka da je BiH barem d od države ili da će to biti.
Upravo pročitao.Brutalan i istinit izvještaj, sve kako jeste.Rafaljna paljba po UZPu i Dodiku.Svaka čast.
Zato dodo pi...a ne smije na paradu putinu .a sve se busa u prsa...zna sta ga ceka ako ode.. Al kako kazu pas koji laje ne ujeda
Schmidt ima veće ovlasti od engleske kraljice Elizabete. Zar Visokog Predstavnika nije prikladnije titulirati Njegovo visočanstvo bosansko-hercegovački kralj Schmidt?
dosao da unisti bih
Puna podrska visokom predstavniku.
NIKAD NEMOJ OTPISATI REAL IZ MADRIDA I SDA! (AJSTAJN)
kakva si poniženja dobio i psovke od baje,kako prelaziš preko toga