Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjera bi trebala biti privatna stvar, bar su me tako ucili! Ramazanski vozic??? Je moju Zenicu vise prepoznati ne mogu a gledam ovo sa prozora! Supermen, Mini i Miki u vozicu?! Svasta! Ramazan mubarek olsun svima koji poste a ovo ne razumijem!
Sve su komercijalizovali
Narod ce u svemu pronaci nesto lose. Da, vjera je stvar intime, ali nema nista lose u tome sto se vjera djeci pokusava pribliziti kroz njima zanimljive stvari. To treba da bude ko nekad? Dijete posaljes hodzi da uci sufaru, a ovaj ih po prstima prutom lupa ako nisu naucili? Ostane djetetu trauma, a ne vjera...
Ramazan Mubarek!
Elhamdullilah 😃
Potpali FOodo top rakijom
Vjera bi trebala biti privatna stvar a seksualna orjentacija javna stvar?? Da ih tapsemo i aplaudiramo i budemo ljuborni sto nismo nastrani??? Jel demokratsko drustvo?? Pustite se onda ovih vozica ako cam smetaju
Pogledajte samo komentare ovih paćenika koji moraju svoju mržnju širiti u komentarima kao oni su za slobode u svojim komentarima ali da nama ograniče slobode, klasični mali paćenici ali Islam raste svakog dana sve više i više od Meke do New Yorka
Prije samo 34 godine djeca su vjerovala u napredak i nauku, a vidi danas vjeronaučnika! Plaše djecu sa nepostojećim svjetovima i bićima!
U Kur'anu ti pišu sva naučna dostignuća, ako vjeruješ u nauku , potraži na netu odnos nauke i Kur'ana pa ćeš se zabezeknuti nepismeni čovječe
@gooUser1709973995 Pošto si ti pismen odgovori mi na sasvim jednostavna pitanja: 1. Ko je stvorio Boga? Nije mogao sam sebe stvoriti! 2. Od čega je sve stvorio ako je samo on postojao? 3. Zašto je stvorio na hiljade drugih religija i Bogova ako je samo on stvaran?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prije par dana vjerski rekose da djecu ne treba opterećavati genderima ali nije problem kada im ispireš mozak religijom.
I šta kažu vjeronaučnici djeci, svi nemuslimani će u Džehennem, kao i velika većina muslimana jer su žestoko zgriješili!
Vjera i seksualnost bi trebali biti lična i privatna stvar! Sada i jedni i drugi stalno paradiraju!
a jel ko vidio mladjak?