Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj načelnik, za kojeg sam i ja glasao, je moje veliko razočarenje. On je nanio samo #tetu području moje mjesne zajednice, donosio je odluke u korist tajkuna, sužava životni prostor građanima. Treba pokrenuti njegov opoziv, to je najbolje za njega i građane.
Nikad gora postava nacelnika u opcino N.Sarajevo i Centar.Samo se slikaju za nwka sitna ulaganja.Efendic ulozi za godinu koliko ove dvije opvine za 4 g.
Mandić makar nešto radi u Centru, slažem se da je nedovoljno i da može bolje ali vrijeme će pokazati
Nemoguće je opstati razjedinjen po strankama. Nije stvar ni ime stranke, Neka se Bošnjaci ujedine kako god da se stranka zvala. Mijenjaćemo stvari iznutra. Idite tamo gdje nas najviše ima
Glasao sam za Tanovića i dajem mu punu podršku glede miješanja viječnika u javne nabavke jer oni nakon što usvoje budžet završavaju svoj posao. Za zakonitost realizacije budžeta pa i javnih nabavki odgovoran je Općinski načelnik ali ne viječnicima. Iako ni ja nisam zadovoljan njegovim radom i nije mi jasno odakle on sada u SDP, mislim da je najbolji način da se izbori sa ovakvim neprimjerenim napadima da zasuče rukave i upregne administraciju.
ONSA odavno nije imala nesposobnijeg načelnika. On ne zna jel došo il pošo.
Loš načelnik, da nakon Koldže ne moze barem biti približan znači da je baš nedorastao poziciji.
Pročitah NiPovo saopštenje, pročitah Tanovićevo saopštenje. NiP je naveo informacije koje mogu provjeriti, Tanovićeve informacije niko ne može provjeriti. NiP naveo dokaze, Tanović rekla-kazala. Tanović pod hitno da promijeni savjetnika za medije, a NiPu svaka čast.
Šta bi sdp-u da ga primi u svoje redove?!
Ublehaš nad ublehašima, najgori načelnik u istoriji opštine. Onaj majmun Koldzo koji je bio i više nego nesposoban za njega bio genije. Bravo NiP, tako se to radi.
Procitah ovo sto su naveli i sve stoji, sve argumentovano. Pogotovu, ovo oko revizije rada ranijeg nacelnika Koldze. I ja sam zato i glasao jer je to bilo obecanje. Naravno, lik je totalni promasaj. Nije stigao, nema pojma. Zato se ocigledno utalio za ukrasnu rasvjetu od 300000 km u Vilsonovom, dok Grbavica i ostala naselja svako vece potonu u mrkli mrak. Za tih 300k je mogoa novo Vilsonovo napraviti.
Evo ako citas nacelnice ili neko iz tvog kabineta odmah da ti dam sud kao gradjanin Novog Sarajeva. Najveca stvar koju si uradio ti za sav svoj mandat je da si prao ulicu sa komunalcima. Ova opcina ko da nema nacelnika. Mislio sam da ces nesto uraditi i glasao sam za tebe sli evo po ko zna koji put kazem da sam se zeznuo!!! Populista si jedan obicni.
Tanoviću, smeće ti se kovitla oko zgrade općine...al' ok, ti ionako tamo ne boraviš
Pukla tikva se po pravopisu treba stavit u navodnike.
pukla tikva pukli i vi vise zajedno sa tom tikvom ode raja masovno bjezi od vas tkzv.politicara M. A. R. Š
Niko nista ne pise o "aferi Hasan" u kojoj je ovaj lik stimao pozicije i radna mjesta za sta postoje i audio snimci nastali na sjednici SDP-a.Tacnije,radio potpuno istu stvar kao i Asim Sarajlic,a o cemu se ovdje pisalo godinama na hiljade clanaka.
Tanovic ne zeli da uhljebljava nipovce i odmah ne valja,stara sda skola!
SDP i NS podržavaju negatore genocida.
najbolja nipovka je ona Danijela, može ti makar antibiotik srediti ovo ostalo pola vehabije