Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš li problem okoliću u činjenici da jedan od entiteta koči upis lokacija kasarni i vojnih objekata na Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine i Oužane snage Bosne i Hercegovine?!? Okoliću, takve nazadne politike dovode do problema, okoliću i ti prešutno biraš da budeš targetiran kao neko na toj tamnoj strani! Dopuštaš da budeš ikebana u rukama "oligarha", okoliću.
Okoliću, ti si taj koji dočeka osobu iz laktaša u kasarni OS BiH, stojiš mu iza leđa dok ovaj poručuje kako je greška što ste uopšte formirani, da ne vrijedite ništa, be služite ni za šta i dok najavljuje kako će vas ugasiti, stojiš ko ikebanica, klimaš glavom i smješkaš se bez da se zacrveniš! Sramota su takvi i za poziv i za profesiju. Direktno se tebi i takvima svaki put laktaš posere u usta i vi to sa ushićenjem prihvatite! Bolest.
Lazu Svabe, naoruzavaju i Srbiju i Hrvatsku, prodaju i doniraju im ne samo oruzje, nego i veliku lovu. Neki dan je EU dala Srbiji 273 miliona bespovratnoh sredstava, Srbi odmah narucili 11 H145m Airbus helikoptera i 2 Puma Airbus. Ameri donirali Hrvatskoj armiju.
kasarna u derventi samo sto se nije strusila stanje kriticno ruglo grada
Sad ce pravi Srbi ako ima takvih bojkotovati Njemačku i svi pravac rujama ode Švabo u bankrot😫
Bila je dobra odluka dok se ljudi u tome entitetu ne uozbilje i dođu sebi ni ja takvim ljudima ne bi dao ni novac, niti oružje a kamoli municije.
Money, money, money...
Svi se isprđavaju svetosavskim čabrovanima po glavi
RS sadaka entitet...
Švabe na Balkanu vazda izaberu gubitnike. Ovaj put su dali potporu islamskom elementu. .
vama koliko lazu vi ne znate na kojoj ste strani bili. Posto su svabe osjetljivi na krizane narode vi niste imali bas neke sanse da budete u njihovim redovima.
Kasarne su zadnje što nam danas treba , 🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Nista zato, zato ste poslali Srbiji 273 miliona neoovratnih sredstava EU pa su oni odmah nakon sto ste im poklonili 4 i prodali 4 helikoptera H145m, narucili jos 11 komada H145m i 2 Airbus Puma helikoptera.
A helikopteri ce biti u Bosni po potrebi za 30 minuta.
Okolic to okolo mulja, nemoj nolte tako daj malo novaca i u doboj, a vec planirali kako ce Pc okupirati te resurse, samo cekaju trenutak, nije svabo budala,
hahahaaa drugim rijecima Srpski politicari morate jezu u gu.u ! Svabo je to moj brate.
Hajde bolan nosite se u p.materinu vi i vaše pare.Sva smutnja dolazi od međunarodne zajednice.Davno bi se mi dogovorili da nas ne yebete.Sikter licemjeri.
Samo zavrni pipu i da vidis kako slusaju.