Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekajte malo,kako mu je u avionu mogla doci prijeteca poruka, kada u avionu mora biti iskljucen signal, a to znaci da ne mozes telefonirati ili koristiti internet.Otkud taj neko zna broj mobitela putnika? Da nije necija morbidna sala.Ako nije,neko ocito sa nekim ciljem sabotira rad aerodroma
Tokom leta mozes doplatiti opciju i imas wifi u avionu
KAD SU SLETILI BOTU
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Srbi, sta to radite?
Usual suspects sa Google prevodiocem? Cuj dobio mail iznad Hrvatske? Znaci nema gasi telefon u avionu, da cika pilot moze primati signale nesmetano?
Vulinovci ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta ce njemu upaljen telefon za vrijeme leta
i, klixu je bilo kakvi bonbona u avionu
Ovakve neslane sale treba strogo kaznjavati.
Ujkan-Air
Sam nek se prijavi dok ga Ramo-aga nije locirao
Mora Konaković nekako da opravda svoje lažne izjave o ekstremizmu a i aerodrom su strancima obećali
Jedini u regionu koji nije privtiziran treba ga uciniti nesigurnim jer to su vec Francuzi odavno bacili oko na njega
sve zbog medze
MURPHY STOJI IZA OVOGA I AMERICKA AMBASADA. NEDAMO AERODROM KAUBOJU I TROJKASIMA!!!
IZDAJNIK SVAK KO DISLAJKA
na k u r ac vas na bi jem
AKO NE IZAĐEMO PRED OHR ČEKA NAS ODCJEPLJENE TKZ "HERCEG-BOSNE", TU JE ŠMIT DA TO OBEZBJEDI POSLJE IZBORA KAD IM NAMETNE NAČELNIKE NOVOG TRAVNIKA ITD A NAMA NAPRAVE NAPAD I OPTUŽE NAS DA SMO HAMAS ILI NEŠTO SLIČNO. UKRALI SU MILIJARDU OD GRAĐANA, 7O MILIONA OD PENZIONERA, AUTOCESTE ČOVIĆU I POLA HERCEGOVINE ZATO SU NAMETNUTI
Cudo je sta se sve pokušava samo da se dobiju izbori i opravdaju etnicka ciscenja bosnjaka
Mnogima je krivo sto ovaj let ide iz Sarajeva.
Da nisu komsije sto koriste put aerodroma
Sve su ovo SDA prepucavanja, a narod najviše ispašta. Sad su se nameračili i na aerodrom, hoće da ga privatizuju, dok narod gleda i trpi. Situacija u FBiH je vrlo ozbiljna i napeta; vlast protiv naroda, i vodi ka neizbježnom sukobu.
hahah klasicni poCetnik, samo pogledajte prema kome uvjek neprijateljske strijele lete.