Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I TO KAZE COVJEK KOJI JE POTPISAO DOKUMENAT ZA PRIJEM U NATO !! KAKO MU VIŠE VJEROVATI ZA BILO ŠTA ??
Pa pobogu Radmanoviću i ostali šupljoglavci i prodane duše, kako vas vise nije sramota javno govoriti da radite po volji, želji i diktatu Srbije i (ili) Hrvatske, a na vodećim ste pozicijama države BiH, i za to uzimate velike novce????Kakva ljudska i moralna smeća!
Bla bla bla
A ti potpiso NATO put pašče licemjerno staro.
Sta nas briga, nas je ministar predsjedavajuci.
Vlah stari masni.
E , Nebojša - pravite istoriju na sistemu pljuni - poliži. Vidiš MZ to ne prihvata, tvom šefu je to rečeno prije neki dan!
Potpisao lično MAP pa zaboravio. Ovo je vrhunac licemjerstva. E neće moći.
Hahahaha pa to ti je srpska politika kad si srbima mogao vjerovat, uvijek su lagali i varali .
ubio se za vozaca grtalice https://www.youtube.com/watch?v=FNp8awQGudE&index=1&list=PLr-DL0r5569-tQ_RM9WooiAwqN1gP2_6a
Prodajem FIFA 2019 i Play Station Plus account za Play Station 4. Nudimo najjeftinije cijene i dajemo garanciju na rad account-a, takodjer garancija da ste Vi jedini vlasnik account-a. Svaki account je moguce podijeliti s prijateljem. Vise informacija na: https://www.olx.ba/artikal/31486970/prodajem-fifa-19-i-play-station-plus/
Vratite se u kameno doba mamu vam genocidnu
Covjek ima demenciju i trebalo bi ga razumit ali i poslat na lijecenje.
Ako budu insistirali na onome što si ti kao član Predsjedništva potpisao, mamicu ti dementnu.
pa tko će vas muslimane primit u NATO možete jedino u skladištu radit i to pod strogim nadzorom,NATO se bori protiv muslimanskih terorista
a moji muslimani,ako BIH uđe u NATO onda muslimani trebaju da ratuju po svijetu protiv muslimanskih terorista,slušajte gospodina Nebojšu što vam govori
kakva je to drzava i njen ustav kad ne mozes sprovesti referendum,na primjer o ulasku u NATO
Vi bi opet ucjenivali, pravili nered po drzavi, ako servi budu lizali dupe Rusima nista od Vjeca ministara, mozemo li malo tako Radomane, sta kazu gusle o toj varijant..
Dr.mr. Naravno, dosada su uvijek oni ucjenjivali, krajnje je vrijeme da se okrene ploca, da vide kako je kad ih se jebe.