Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nabraše toliki broj zaposlenih, ne sjećam se da je tamo ikad bio konkurs
Imaju onu Maju Cengic sto Hanu Hadziavdagic najavljuje kao najudpjesnjiju zenu iz BiH.Ugasiti pod hitno
Ugasite se već jednom. Zadnjih 10 godina vi niste poslovali u plusu, zadnji po gledanosti u cijeloj BiH, smeta vam sve što je bosansko a muzete pare od Bošnjaka. Pushite ga .i.
Ma dotužile kume reprize repriza, 20 godina unazad gledamo iste emisije, serije, filmove
Dabogda propali nepovratno
Mozda da probate prisilnu naplatu preko Elektroprivrede uhljebi?
klixe ispravite naslov nisu radnici nego stranački uhljebi
Dakle želite da se plaća RTV taksa, a samo je Federacija plaća, zašto RS ne plaća, ako su vam sve ljudi iz RS- a na visokim pozicijama? Zašto vas RS ne finansira, ako vam smeta Srebrenički cvijet? Zašto vas SDA ne finanasira? Vi kao državna televizija treba da budete politički neutralni, zar ne? Hvala. Ćao
Gasiii !!!!!
Samo ne placat tv servis nek se vec jednom ugasi jer su taki idioti da su stavili racun da ide uz struju 🤭
OK,jeste vi Javni servis,ali ja kad sjedem da se odmorim uz TV, neću iz nekih patriotskih razloga gledati vaš program, jer slažemo se,i nema nekih kvalitetnih sadržaja..Znači,ovi igraju na kartu "javni servis jedne države", morate nas spašavat,kakav god da nam je program..E pa ne ide to baš tako.
Vico Zeljković,Adnan Džemidžić,Ivan Beus,Irfan Durić,Ivan Perić,Muhidin Raščić,Midhet Sarajčić,Dragan Soldo,Milorad Sofrenić,Muris Jabandžić,Ivo Ivkić,Fuad Čolpa,Milorad Lale,Azmir Husić,Miloš Brkić,Žarko Laketa... ZNAMO DA VAS NIJE STID!!!
Bitno je da se finansira FBiH, RTRS i TVHB… sramota za sve nas, koliko nas uopste drzava zanima i koliko dozvoljavamo neobrazovanim, da upravljaju bitnim funcijama. Mi smo sramota od balkana… definitivno najgluplji narod u evropi… ovog puta bez izuzetka…
kupit ce vas DM sat
800!!!! Vas ima 800???? O krushe. Pa sta vi radite? 400 reportera + sta ovi drugi 400 rade?