Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom na broj uposlenih trebali bi imati najbolji tv program u Drzavi. A program je ustvari odron. Najmanje 60% radnika treba otpustiti. 800+ pa nije fabrika haha
I treba VAS ugasit, niti jedna dokumentarna, djecija emisija, niti jednog kviza znanja, edukacije... Sta vi hoceteeee, najbolja odluka da se ugasite ba.... CAOOO
Puno vas je , to programa što emitujete može se realizovat sa 30 radnika a Vas 800 ?? Pa Hayat ima bolji i raznovrsniji program sa 50 ak uposlenika.
Zaustavimo HDZ,SDA i SNSD etnokriminalce u unistavanju nezavisnog javnog informisanja! BHRT nije njihova privatna razglasna sluzba, kao sto bi oni to rado da vide. Stop fasizmu!
Prvo,digitalni signal u starom i losijem DVB-T sistemu.Drugo,zabavni i ostali programi kostaju,a para nema.Trece,sistematizaciju radnih mjesta uraditi kao na FTV-u.Cetvrto,obavezno promijeniti menadzment i sistem javnih nabavki.Peto,digitalizujte silne serije,emisije,filmove iz produkcije predratne TVSA i dajte te DVD-ove u prodaju.
6. Da ti odgovorim na sve tvoje komentare, da znaš prilike ne bih gluposti lupao. Mi sitematizaciju ne možemo uraditi kao FTV jer naših 40% radnika pokriva i FTV a to oni ne plaćaju. FTV plaća samo novinare,urednike i to osoblje, a svo ostalo pomoćno osoblje plaća BHT. To osoblje navlači taj broj radnika jer struju,klimu, odrzavanje zgrade ne mozes da da ne radis
Ma ja...nazalost ali jeste politicki obojeni i to u ZELENU.....zao mi radnika ,casni i posteni ali jeste li zeleni JESTE.....
Cccccc....koliko radnika a onakav program?! Evo na stranu ovi stari što se ostali na magnetnim trakama i disketama ali vi mladi kadrovi, onakav program da pravite, pa je li vas stid? Gledate li vi ostale TV kanale, vidite li vizuale, boje, rješenja na širom svijeta? Pa koliko vas ima da ste svi uzeli da učite po jednu jedinu stvar mogli ste imaju najjaču TV kuću u regiji. Da imate znanje ponudili bi i kvalitet, nemate izgovora na toliko ljudi!
Nije to ni blizu tacnog. Nije bezveze da se pojedinci boje hodati Sarajevom, a prosipati floskule kako nije mikrofon politicki obojen, to mogu pricati maloj djeci.
Ko vas gleda, nikoga ne znam da gleda BHRT.
sta preko 800nljudi tamo radi? ni cnn nema toliko uposlenih. kljuc u bravu i razlaz.
Da se ne lažemo 90%Bošnjaka i Bosanaca plaća rtv taksu. BHT ne može opstati na osnovu samo te stavke, bez ostalih faktora, dugovi i plaćanje katolika i pravoslavnih rtv takse. Podrška BHTu...
870 radnika !!!! Samo jedan TV kanal i to niko ne gleda ..
Kakvi ste da ni noćni program ne možete pokrenuti, gasite program poslije ponoći i ne palite ga do 7 ujutro. Je li to priliči "nacionalnoj" televiziji? Gore televizijske kuće od vas rade 24 sata dnevno a vi ne možete ni filmove dobre da pustite, ni našu premijer ligu ni kupove ne prenosite, na dnevniku za sport odvajate 5-10 minuta a što možete i pola sata odvojiti, pa jbg zar vi mislite da se ništa ne dešava u svijetu?
Takozvana tv
Kaži: "Dino"!
A što su ovi uposlenici po komentarima "podivljali". Naravno da je i ovo način da se uruši država i svjesni smo mi toga, ali je licemjerno da tražite suosjećanje. Možete dobiti isto ono što ste vi davali onima koji su ostajali kratkih rukava dok ste se vi preko štele zapošljavali. Jedno veliko ništa.