Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno jedino pitanje, Gdje su pare majku vam lopovsku?
Evo sta radi SDA bagra
u ginexu su pare. Zato lopovi iz sda hoce da ih uzmu
Ne znam sta je istina ali nesto mi nije jasno. Zivimo u vremenu gdje je cudo da radnici podrzavaju direktora. Toliko firmi sa kriminalnim direktorima a Vlada smjenjuje direktora kojeg radnici nedaju.
"Manjinski vlasnik, kako je naveo, ima primjedbe na pristup informacijama i podacima u vezi ugovora, načinu formiranja cijena, odlukama u vezi sponzorstava i itd." Čitaj, protiv transparentnosti smo.
Upotpunosti podržavam da se svako bori za svoja prava i da iskaže svoje mišljenje, ali nikako ali bas nikako ne podržavam ovo blokada grada blokada saobraćaja...iz svog iskustva znam da sam dobio pedalu jer sam zakasnio na posao radi neke obustave saobraćaja radi protesta
NEDAJTE SE! DOSTA JE BILO SPRSKE DEMOKRATSKE STRANKE!
Sada svi radnici trebaju ustati i obracunati se sa dzamijskim tenderasima i halka biznismenima.....
"Dobili puno pritužbi na rad uprave i direktorice firme..." Od koga???
od manjinskog akcionara, srbijanske firme kojem direktorica nije dala u uvid povjerljive informacije
Ubise Fadil i Dzindic namjensku industriju... Zrak, Hadzici, Bugojno, sad je na redu Gorazde..... Izgleda da su ubaceni od strane nekih sluzbi nama neprijateljskih zemalja da sve sto valja uniste, i nas bosnjake dovedu opet pod noz..
Ovo je samo borba dvaju grupa tajkuna i nije mi jasno kako to radnici ne vide. Mislim ko se to moze boriti za jednog Muhameda Tafra koji je opljackao radnike, bivse borce jos prije 20 godina!
upravo gledam firma je u prethodnoj godini imala neto dobit 10 miliona KM i to smeta SDA bagri. sve hoce da uniste.
Erneste, populisto. Demagogo mali, neki dan seres na Muneveru u live-u a sad se priklonio da uberes koji poen. Hinja se to zove u raji.
Svaka cast .
biznis je biznis, i pare su pare, al da li su srbi ljudi
Ova zena ocigledno radi dobro svoj posao, a prokleta drzava stranka nabije svog covjeka naravno nesposobnog i zavrsio kao Aluminij Mostar uzas .
Zato naredne izbore abgd kaznite SDA i njihove satelite klosare
Kakve veze ima ko je direktor/ica? Tvoje je da se prihvatis posla i da ga odradis posteno i predano, uz adekvatnu novcanu naknadu. Nismo vise u komunizmu.