Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije ovaj Ismet Ovcina u penziji, frajer je preko 20 godina direktor.
Pa s obzirom da direktor godinama nije ovlaštena osoba, proglasite pečat nevažećim jer je u posjedu neovlaštene osobe, i registrujte novi. Posavjetujte se sa običnim pravnikom za radno pravo i završite za 24 sata problem..
Predlažem da neko nazove gosp Ovčinu i predstavi se kao Maršal Tito te da mu izda naredbu da u ime naroda i narodnosti SFRJ preda pečat civilima
Gdje je pecat hahahahhaha
Neda trojka pecat
Nadam se da vam je svima jasno da ce ko god ga zamjeni isto uraditi, situacija nece biti bolja
Skrivanje pečata kao oblik unutarstranačkog sukoba u svim razinama. Nema čistačicu zaposlit bez stranačke odluke pa onda nije ni čudo što je svuda ista stvar, bilo skupština nekog kantona, biblioteka ili šta treće.
Trebao je i fotelju negdje staviti pod ključ, da mu neko mjesto ne zauzme.
Ovo kao u srednjem vijeku: Pobjegao sa pecatom....... Pa zar nije to krivicno djelo? Policija, hapsenje, optuzba za kradju, optuzba za mogucu falsfikaciju javnih dokumenata, ne dolazak na posao??
tako je to kad se imenuje neko sa prefiksom kao dotični. umjesto da se bavi time na što upućuje njegovo prezime mi mu damo da vodi kulturnu ustanovu. i sad se čudio njegovim reakcijama.
tako to rade kulturnjaci iliti kulturni djelatnici. naj primitivni oblici komunikacije sa javnosti. to je dokaz zašto nam je kultura na tom nivou i to u glavnom gradu države, u 21 vijeku.
Stari SDP komunista.Ne mozes ga otjerati iz fotelje.
Samo je kod nas jos pecat bitan, normalan svijet izbacuje pecat iz poslovanja
Samoću Bosni i Hercegovini je bitan nekakav pečat. Jarane koga briga za pečatom, i kao odluke su nevažeće bez pečata, toliko nebitna stvar
ko cita knjige*
Ovčina je SDPovac bio direktor stranke SDP za vrijeme Lagumđije i Neke....
Vifio od Kifle da se krade pečat!?
Sve nesposobne trojkine uhljebe treba smijeniti...
Strašno je šta se dešava sa institucijama nauke i kulture, bolje biti porušen i popaljen, jer se to da nadoknaditi, izgraditi, popraviti. Urbicid je daleko veće zlo od rata po jednu državu.
Vidi se da je sda skola. Isto ko sto Lendo n8je da pecat da se formira vlada. Ovaj Ovcina je okorjeli sdaovac
Sdpovac je on bote.. Bio direktor stranje SDP...
SDP-ovac koji nikad nije nista radio u realnom sektoru, uvijek na budzetu. Naravno po defaultu kao i vecina takvih dobro povezan sa SDAom, a i svakim ko je na vlasti. Svi se mijenjaju samo on ostaje da kraducka.