Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode, mi moramo ukinuti kantone i otarasiti se svih ovih kantonalnih premijera, ministara, njihovih zamjenika, asistenata, itd. Pa znate li vi koliko je njih i kolike su im plate ? Samo to da uradimo, ustedili bi milione KM. Taj novac treba preusmjeriti u razvoj privrede i stvaranje novih radnih mjesta. Samo se tako mozemo spasiti.
@Nermin7Rajvosa Stari nam je posto fora, kantonalni ministar 😜
@i7f Niko nece BIH parcat i komadat, ne zato sto ja to kazem nego zato sto je BiH postojala i prije nas, a postojat ce i poslije nas. Medjutim, ova vlast i kantoni moraju pasti !
E danas na meniju Fadilova corba,Solakov paprikas i zasladit cemo Fikretovim malinama..Prvomajski
Interesantno je kako svaki medij za 1 maj na naslovnu fotografiju stavi grah !? Čemu laž i obmana ? Gdje roštilj, ražanj, piva ? Fol grah radnička hrana !? 😂😂
Koga briga za radnike koji su vrijedno radili , za sve oni zavrsise skolu bez stela i para, bitno je da su oni obezbijedili buducnost svom praunucetu! Bitno je da su oni blize i dalje rodjake obezbjedili i da nikom nista ne fali, oni i mogu slaviti Prvi maj uz pecenje a ostali neka slamkaju!
Nazalost uvijek je bilo preko leđa radnika i uvijek ce tako biti.Nema jedinstva,solidarnosti kao nekada.Jedini bunt je preko portala i udobnosti doma.Ono sto nam se desava je da svaki pojedinac misli nece to mene zadesiti a debakl je svaki dan veci.Sindikati nemaju nikakve aktivnosti jer su se zabavili sami sobom i naravno da Vlade to koriste uveliko.Zalosno i jadno.Nista novo nisam rekao sto vec nije poznato.E pa da onda uzivamo u ovim mjesecima jada i nezaposlenosti.
Kakvo slavlje crno
Klix je brate pesimizma, samo lose pisu, jad i cemer. Ja mislim da je jedan od vaznijih njihovi uvjeta za posao novinara ili urednika da je ekstremno depresivan.
Sta mislite, koje ime da dadnem djetetu: Fikret ili Fahrudin?
samo tvrdi predmet u ruke i pred parlament i predsjednistvo...novi koji dodju na vlast moraju imati"STRAH OD NARODA" sve ostalo je iluzija...
Prvi maj bi trebao biti dan solidarisanja s radnicima i njihovim pravima i dan sjećanja na stradale radnike. Pretvoren je u feštu s pijankom i ožderavanjem. Trebalo bi mu vratiti pravo značenje, a za feštu odabrati prvu proljetnu nedjelju ili neki takav proljetni neutralan dan.
Na prvim izborima 90. sam gledao kako nose nane i dede da glasaju za lopove i ološ . Evo Vam je jeba.. Vas ona. A eto Vam i Baketa ,Komšića, Čovića i Dodika pa im uokvirite slike.
JE LI JOS NEKO PRIMJETIO DA SU POSKUPILI I KOMUNALIJE ???? BOKTE VIDIO MENI DO SAD DOLAZILO 8.5 KM ZA SMECE A SAD ODJEDNOM DOSLA ODLUKA DA SE PLACA 15KM ??????? PA IMA LI KRAJA VISE OVOM BEZOBRAZLUKU ?!?!?!?
Nek se radnici okupe i na poljine na ručak!
@Kefson Mogu i na Vlašić kod Sejde i Dunovića. U konobama u podrumu ima pršuta i vina koliko hoćeš
Ma neka. Umjesto da se ljudi sekiraju zbog posla, oni se sekiraju sto ne mogu rostiljat u masi. Nismo ni zasluzili bolje i treba da nas tlace. Ocekivao sam neki vid protesta, da ce glas podici ovih 40.000 otkaze sto su dobili ili barem ovi sto vode glas malih preduzeca, ali oni se ispalii na vikendice i uzivaju.
..mi idemo u stečaj, sretan prvi maj!
BAKIRE JESI KI TI IKAD ZIVIO SA 300 400 500 KM...MAJKU TI TVOJU SAD JOS STAVLJAS OVOG FRLJU NEKOG DA NAS KRADE FADILA I ZUKICE I SLICNE...GDJE NADJES OVAKVE FRLJE XITAV ZIVOT ZIVIM U SARAJEVU NIKADNCUO ZA NJEGA NISAM SAMO IH DOVEDES IZ NEKOG GRADACCA,GACKOG I DAS IM UPUTE. NEK TI JE HARAM SVAKI GLADAN STOMAK I SVAKA KLETVA NEK TE STIGNE NA ONOM SVIJETU. PRESTAVLJAS SE KO VODJA NEKOG NARODA 30 GODINA PA PREUZMI ODGOVORNOST KOD DRAGOG ALLAHA
GORE NI JEDAN IZGOVOR, LAZ NI MITO NE POMAZE...KAZU NA SVAKI TVOJ RAZLOG ON IM 1000 DA TI DOKAZE. NISI VISE MLAD BRZO CE TE OVO STICI. OVU BOSNU VISE NIKO NE ISPRAVI SVE SAD I DA HOCE. UBILI STE NAROD U POJAM, NAPRAVILI PENZIONERE BIJEDNICIMA, POKRALI POSTENE RADNIKE. A NASOJ DJECI OSTAVILI JOS GORE STANJE. NIKAD VSM HALALITI NECU I TAKO CU I SVOJE DJETE UCITI SKO NE ODE ODAVDE.
Ko imali su razloga za slavlje zadnjih 25 godina!