Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno da je cirkus zvani kazaliste u mostaru dobio najvise love.
Stavili Vlaisaljević zadnju umjesto prvu na spisak. Dala 100 hiljada KM Hrvatskom kazalištu u Mostaru a 14 hiljada KM Narodnom pozorištu u Mostaru. I kao isti smo i ravnopravni u BiH. I očekujete da daje novac biblioteci. Smiješni ste.
Samo mi nije nikako jasno, šta ova Bedita tu radi ?? Njoj tu nije mjesto, potpuno je tu nepotrebna.
Za razliku od tebe makar je dosla.
Koliko se novaca planira dati pjevaljki za Novu godinu? Skrešite na pola, uplatiti NUB, a prodato 3-4 auta iz Vlade, i eto novaca. Osnovac bi to izračunao za 5. minuta.
A zasto bi samo grad Sarajevo davao novac za nesto sto ima predznak države? To nije nikakvo rješenje
Suvisno je raspravljti kako se pare dodjeljuju u jednom entitetu zvanom Federacija BiH, jer to kako napise Covic cifre, tako TROJKA mora aminovati. Ovi ostali su samo podanici gospodina Covica, zar ne?
Trojka nas uveliko zavija u crno,a ni pola mandata nije proslo.Do kraja njihovog mandata mi vise necemo imati drzavu.
2024. godina a zelenima i dalje nije jasno da su izgubili u Sarajevu jer ih se narod apsolutno zasitio, i njih i hurma politike... da ste bogdo ulozili resurse pa sredili stranku u ovom periodu, covjek bi imao čemu i da se raduje, a ovako...
Bolje vam je da ste slušali narod bosanski prošle izbore ali ne vi hocete da vas neko nametne e sad idu izbori i svi ce izaci protiv vas pa da vidimo ko ce da vas nametne može da vas nametne ali na nešto drugo :)
Silni inat bosanski
Evo,Trojkasi poslali svoje botove da i ove ljude optuze kako su SDA placenici.Naucili komunisti u bivsoj drzavi da je svako ko ima drugacije misljenje neprijatelj kojeg treba targetirati.
Ma mi smo odron, bitna je tema na klixu : Da li ce Dodik propasti ? Kako god ce ga kad tad zemlja prekriti i crvi izjesti, kao i sve....
A vidi Zelenih što su se pompili
Cuj Ispostujte lex specialis. Mozda bi ga i ispostovali kad bi znali sta je. Niksic vjerojatno misli da je to neki specijalni paket opreme za auto.
Tačno ili neka nova vila za kmera
Zeleni botovi i dalje manipulišu , to im je jedino ostalo. Nacionalna univerzitetska biblioteka BiH je u nadležnosti države. Evo šta je ostavila ta državotvorna SDA stranka , tri decenije vladavine.
Niksic je rak rana BiH, ja ne kontam ko je za njega glaso i ko je njega postavio za premijera...
Kontam i Nikšića ali ko je glasao za Isaka?
E to su ti nase patriotske stranke koje su ovdje decenijama harale, a ovi nastavili.. umjesto da su do sad ojacali sve državno, pa tako i ovo, pa da danas pazi Nacionalna biblioteka Bosne i Hercegovine radi u punom sjaju i kapacitetu, mi imamo ovo... nismo se mi sa drzavom i patriotizmom ni sreli nikad, posteno govoreci.
Pa druže nisu protestovali kad je bila prethodna vlast. Evo vidim za 3 godine propade sve što je sarajevsko od firmi do kulture a opet ova vlast samo u Sarajevu vlada...
Ma mani ti meni druze, sve sa predznakom BIH treba da bude jako ko beton i to ne treba održavati sarajevski kanton vec mininalno i barem bosnjacki kantoni! Ali patriotizam na baterije je ucinio svoje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi drugi su vam krivi, samo ste vi čisti i ispravni.....
Bukvalno jesu. NUB nije tu da ostvari profit već je usluga građanima ko policija