Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to jato, to je stado Fahro moj dobri hahahaha
Stato je kod Seke u raspadajućoj SDA mafijaskoj respiratorskoj
SDA nikad jača💚💚💚💚💪💪💪💪
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Haha pa kao da bi se neko uopste i vratio u tvoju stranku 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
nek vahro preuzme našu a peđa sbb
pa nije bilo nikad, zna on to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa nema veceg licemjera od tebe Fahro..sjecamo se svi kako si nam ga zabio kad smo glasali za tebe, da ces izbaciti SDA, da ces ih strpati u zatvor, da bi se nakon par dana grlio sa Bakirom, zato mrs
Nego Fahro, odakle si ti doletio, sletio, kajmak pokupio, pa preletio, pa uzletio, pa opet popola dijelio maticno gnijezdo itd.itd.... i sada pricas to sto pricas.....pa nema Fahro ovaj narod mozak jednocelijske amebe pa da tek tako sve zaboravlja.....i ti si procitan....k'o otvoren Avaz
Bravo svaka cast nema hodanja tamo vamo nije pijaca
Svaka cast na izjavi nema preletaca
Tako je bravo
Radončića sam komentariso neki dan i ne mogu više da ga slušam ali se moram dotaći teškog neradnika i uhljeba svih uhljeba Damira Arnauta koji samo izmišlja neka pitanja i neke incijative kako bi ostao na budžetu i primao platu o 6-7 hiljada KM.A i žena mu mjenja poslove po državnim firmama Ko cigo konje.Zaposli se jadan bio i ti i žena negdje kod privatnika ili otvorite svoju firmu pa pokažite tu da ste sposobni i zaposlite ljude nek rade e onda cemo te podržati Arnaute.
Odzvonilo i SDA. Djaba lajete ko kerovi.Jezik vam se zatrovan.
Možda ti munib radi iza leđa, hoče on i u sda u je nekad mutio, u sbih ihihi, sad bi tvoju glavu na pladnju,
Ovi SDA botovi kao čobani! Pišu jedne te iste gluposti koje su toliko providne da im ni njihove ovce nebi povjerovale.
A čovjek fino molio , kako možeš biti tako grub, tražio za suprugu bolji poso sad če ga i NS nogirat
Eto svi trce da se vrate gubitnicima. Mogu mislit'
Samo oštro Fahro.Samo ti mogu biti ljubomorni,zato te i blate i pišu kojekakve neistine,po nalogu SDA kuhara.Svakako ih njihovi najbliži saradnici napustaju,a to nije dobro za njih pa se iskaljuju na drugima.
SDA botovi navalili po nalogu gazde da blate SBB i Radoncica.E koje ste vi jade.
ti nemaš ništa da valja
Sta je SDA bagro,Radoncic vam trn u oku.I neka je.Djaba ga blatite.Nepali vam to.