Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ni ti ništa bolji od Bakira.
Ovaj je gori i od Dodika i Covica...
SDA hobotnica je ogromna i vraća se jača no ikad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad procitam u komentarima "gospodin" Radoncic ili "gospoodin" Ajnadzic hoce mi nesto bit' ...
golub prevrtač
Fahro Radoncic me bas negativno iznenadio kako je neuspjesno obavljao duznost Ministra Sigurnosti, jer svakodnevno vidimo da je opstruirao koorinaciono tijelo BiH i na kraju cak podnio ostavku i u tom koordinacionom tijelu BiH i ostavku kao Ministar sigurnosti, te tako dezertirao i pobjegao od borbe za drzavu BiH i gradjane u vrijeme najvece pandemije i opasnosti po gradjane BiH. Ja sam i ranije mnogo kritikovao Radoncica, ali sada moramo pisati istinu, vidimo da sam bio potpuno u pravu.
Svaka čast Radončiću, direktno i iskreno. Veliki covjek koji je uvijek za narod, samo naprijed. 👏👏
Veliki covjek, svaka čast. Samo naprijed Radončiću.
Radončiću samo naprijed, narod je uz vas. Svaka vam čast za rad i zalaganje. Jedini koji vrijedi.
Radoncic je jedini koji je tu uvijek za narod.
sve ide u propast da ne kazem u k...c a njima se ne zuri
Imamo vladajuće lidere koji su uspjeli osiromašiti građane i dovesti državu na dno svojom batom vladavinom,još se ponose svojim djelima,nisu stvarali već razarali i prodavali našu imovinu koju su generacije prije nas stvorile.Nemogu podnijeti Radončić a koji je svojim znanjem i umijećem izgradio carstvo u Sarajevu bez ijednog dinara iz buđetske kase.Bravo Radončić u na postignutim rezultatima i što si pokazao kako se gradi i bori za državu.
Možete pričati,lagati,izmišljati razne budalaština protiv Radončića,on se je dokazao sve ove godine,sve sam pokrenuo i došao na vrh,priznat od mnogih državnika u regionu i šire.Jasno i sa činjenicama iznosi svoj stav vođenja ove države u propast vladajućih struktura.Ne uzima od države i njenih građana već ih zapošljava,pomaže i redovno puni buket iz kojeg se financiraju grabljivice i oni koji ga mrze i podnose njegov uspjeh.Možete mu cipele brisati ako vam dozovli.
Da vas obojicu hoće bujica odnijet....
Veliki respect za gosp. Radončića
Jedini uz narod 🍀
@billy2200 Hajde objasni šta je dobro napravijo za narod? Svoje nebodere i stanove i to je to.
Kad se Bakir pojavi sa pricom, kako ce nas spasit i od Corone. Ha ha ha
Smrt SDA, sloboda narodu !
Kad nam sad Bake opet obeca 100 000 radnih mjesta, Radoncicu pocisti ovaj cirkuz na politickoj sceni. Ti to mozes !
Svaka cast Fahro🍀🍀🍀🍀
Radoncic je za narod, dokvje sda samo za sebe....