Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ti rudonjo ne dođeš "na svoje"onda Sky nije do kraja dešifrovan.
Onoj sto je najvise ima na sky-u si muza postavio za direktora aerodroma. To ' nako. Lik imao bas reference i iskustvo. Ti si skupo naplatio i sve dobio od drzave i njenog budzeta i to je sva istina.
Istina uvijek izađe na vidjelo. Bravo SBB!
skup Avatara😉
Tvoj avaz djelio kajmakovici nagradu za naj boljeg tužitelja i onom čavki. Koliko si ti para opro za crnu goru i njene mafijaše.
I tvoj su sky otvorili, polako.
Amerikanci će biti vjerodostojni borci protiv korupcije kad tebe stave na crnu listu!
BRAVO FAHRO,ISTINA JE KAO VODA,KAD TAD IZADJE NA POVRŠINU
U pm, ova nasa predizborna izlozba djeluje kao sajam automobila. Koliko standova, tj. politickih opcija, pa ne mozes popamtiti niti obici sve. Sreca ziva pa ne izlazu nikakve programe rada i djelovanja, ko bi tek to stigao procitati za svaku stranku.
Da Sarajevo bude Dubai? Kakvi klosari, jos kad vidim doktore na "banderama" gade mi se. Sramota
Fahro pa zar ta tvoja partija postoji????Cuj Fahro i politika.Hahahahaha.Haj ba vidis da te niko nece i ne shvata ozbiljno
hoce li iko prokomentarisati dizajn SBB plakata. pa ljudima su mogli malo bolje uklopiti glave a ne da im je bjelo ostalo okolo. a da ne pricam o sloganu za Dubai, znaci i marketing je neko bas onako odradio momacki hahahahaha
Iskreno niko mu nijednu aferu ne može napakovati, nije on nikakav špijun, sad se nije kandidovao i ima pametne i mlade kandidate, dajem im glas.
Dolazi,dolazi..., ali i po tebe 😁
Dosta je droge i kriminala na ulicama BiH. Postali smo sabirni centar za distribuciju opojnih droga, a sve pod zastitim visokopozicioniranih politicara i direktora obavijestanjni sluzbi. Vrijeme je da budu uhapseni i procesuirani.