Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vas uvedu propali su.
Ma.on bi da bude uvijek bitan. Zabrlja pa se povuce do izbora misli neko ce zaboravit.
Za eventualni pad najbolje Vlade Kantona Sa na celu sa Nenadicem iskljucivo je kriva sadasnja koalicija, a prije svega SBB i Scepo Radojica, jer nije dozvolio da se imenuje ministar zdravstva iz DF-a. Tada su nastali nepremostivi probleni i Campara je nasao kao izgovor za rusenje Vlade nekompletnost te vlade u teskom trenutku Pandemije. SDA je kriva sto Aljosu nije uspjela disciplinovati na vrijeme, a DF je najmanje kriv, ali ipak su trebali kandidovati kredibilnijeg ministra zdravstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je Radoncic i htio...on voli da zavisi od njega i da se pita...koliko mi nije draga SDA, jos manje si mi ti drag nastavnice likovnog
SBB je jako bitan za KS, uradio je mnogo dobra, što bi teško neko drugi uradio.
Ništa bez SBB-a. Oni su uradili više posla nego što bi cijela cetvorka uradila.
SBB je uradio toliko bitnog posla u KS. Bravo za SBB. 🍀👏👏
Bez SBB nema sigurne vecine svidjelo se to nekome ili ne
Šta bi kanton bez vaših 18ruku,ova vlada je najbolja do sada,SBB ima pametne,jake i odgovorne koji vole i štite bužet grada,ulažu po priortetu i niko ne može reći da su krali i trošili novac građana u privatne svrhe.Bravo Radončiću.
E nećeš se uvuć' opet,gnjido ! Konačno ne ovisi ništa od tebe i tvojih podguznih pljačkaških buha !!! Natovarili se krpelji pa piju li krv,piju...e,nema više !!!
Bravo SBB,nedaj bagri da rade šta žele.Neka znaju da ipak neko brine i o građanima.
Sve im to i treba,nek se nadje neko na putu.Bravo SBB.Crknite dusmani
Tako je Fahro,nek pjevaju borbene.
Bravo Fahro.
Šta vam Fahro radi,i treba vam tako.Bravo Fahro
U potpunosti se slažem sa izjavom gosp. Radončića
Bravo Radončiću
Jedini koji rade za dobrobit naroda je SBB i Radončić
Upravo tako gosp. Radončiću