Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Firma koja za 25-30 godina. nista nije uradila na infrastukturi vodovodne mreze ,nego samo davala poslove stranackim rodjacima i podobnim igracima.Pored svega uzimaju sirotinji harac od 1.50 km pri naplati racuna bespravno .Sta reci nego boze sacuvaj .
Prodajem vlazne maramice povoljno
Izborna godina je nocna mora za gradjane BiH, vlast poludi u izbornoj godini i opere milijarde na asfaltiranje, ja mislim da je mala BiH potroila vise novca za asfalt nego Kina
Cekaju sto vece temperature da zavrnu vodu i pocnu kao fol nesto raditi,a u stvari mazu ljudima oci pred izbore.Samo zbog ovog sto necu imati vode po ovoj vrucini ne bi glasao za ove nesposobnjakovice,na stranu sve drugo.Nije se mogao naci ni jedan drugi termin nego po najvecoj vrucini kada je voda najpotrebnija.
Niko te ne tjera, glasaj za one za koje si do sada glasao i neces imati ni vode ni popravki, a curenja ce trajati mjesecima, dobices gratis i mala jezera kao sto je bilo ono u setnici prema V. Bosne aktivno prethodnih 25 godina.
Ovakvi radovi se izvode od 23:00h do 06:00h.U veernjim satovima, ali posto je u VIK-u rasulo kao u svim kantonalnim komunalnim firmama ovo ne udi ni malo sto se desava.
Voli Koluta 'popravljati cijevi' i gasiti nam vodu
Kolutas ili Elektricar (ne dopusta Klix AI slova sa kvacicama u zemlji u kojoj su zvanicna - gluho bilo )
Klasicno pred izbore ceste se rade i tako u krug. Druga vlast ali ista skola
Ima li ovaj grad naselja ? Morate li stavljati samo nazive ulica kao da je spisak stalnih sredstava pa da traimo.....
Traimo
Pa ako je ulica blizu prepoznat ces je. :-D