Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi svađajte, a djeca će u Njemačku.
Sta bi bilo da se mevlud nametne kao nereligiozni internacionalni praznik, i da npr. Zagreb ulicama isprati i dočeka Zakira Naika na Maksimiru kao papu?
neće sad ba, denis predsjednik, djeca se vraćaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ramiću što ne protjeraš Pink ,Zadrugu ,Grand koje emituju SDA BH Telekom i to jedno 50 kanala ,pravi otrov za Bošnjačku djecu a bogami i odrasle. Ramiću tu je naš problem ,masno 'plaćamo prekodrinski šund preko državnog Telekoma uglavnom parama Bošnjaka ,a telekomom upravlja tvoj SDA koji ko fol brani bošnjačke vjerske osjećaje . Ramiću konjino to je problem
Mrš u Kalesiju pa tamo dijeli paketiće.
Ne mogu da vjerujem da je nekim muslimanima ovdje pitanje je li ili nije Djed Mraz iz krscanske - ako nije onda je OK, ako jeste - nije OK. To mi nikako nije jasno. Vjernici su braca, od svih vjera, krscani i jevreji su muslimanima najblizi. Ateisti nisu, nisu ni sotonisti, nije ni Koka Kola.
Ako sam musliman, radije cu slaviti nesto krscansko nego Koka Kolino. Vjernici su mi prijatelji i braca, sotonisti nisu!
Seronja na.kvadrat. Hajde ti Fikretu dodijeli 200 000 KM da moze sadit respirqtore dok ti šefu prijeti zatvorska kazna jer je nešto što vrijedi 5000 kupio za 105 000. Kriminalci se vazda vade na vjeru. Talibani su švercali heroin al.nisu alkohol.
Ramiću nisu mrske donacije iz Ametike ,Njemačke itd sve hrišćanske to grabiš i rukama i nogama , Djed Mraz mrzak. Dvoličnjak si
Jedina tačka koja nas sve spaja pa i ona mora da se sje*e.
Kakav seljačina primitivaca, teško zemlji dok ovi zaostali mamlaz imaju pravo da se išta pitaju, onolika Amerika, žive sve moguće nacije i nacionalnosti pa se, slavi ko šta hoće, a ono što je za sve jedinstveno je deda Mraz, bez obzira čak iako ne slave N. godinu tog datuma
Ograniceni umovi kao ovaj diletant ne bi trebali imati mjesto u politici 21.vijeka. Odlicno bi se uklopili u talibansko selo ili rusku provinciju, zavisno od vjerske pripadnosti govornika.
ČUDOVIŠTE iz SDA ŠTALE-"Kandidatski status BiH"-poklon Djada Mraza -može a pokloni djeci od Djeda Mraza-nemože.
Pa napravite razrede za one koji vjeruju u Djeda Mraza i one ciji roditelji glume velike muslimane.
Ti je već treći treći
BRAVO SMAJIĆU, MOGAO SI SPOMENUTI I SDP MIJATOVIĆA KOJI JE DODIKU URUČIO NAJBOLJI PREDNOVOG. PAKET - 4. GLAS U DOMU NARODA.
Tuži Djeda Mraza. Ko je on da dzaba daje paketiće. Ako već neko davat sadake onda mora bit neutralan.
Nikakvi djeda mrazevi nam nisu potrebiti ni bajram dedo.
Znači za ovu budalu od ministra nikakav problem nebi bio pravit džamiju u Ministarstvu ali velik problem je na dva sata u godini u nekakvu zabitu prostoriju pustit čiku Djeda Mraza.... Svanut će nam kad se ove SDA i njenih kadrova kutarišemo ...
A šta je sa zabranom na Trebeviću i na vodopadu Kravice sjetite se javna mjesta brzo zaboravljte