Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je Meka i Medina za ovaj javasluk koji nam priredi ambasador i Smitko.
Molim vas recite mi da ministar mup-a fbih ne koristi privatno obezbjeđenje koje ga obezbjeđuje tokom posjete Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova.
cuber Ramo
Zato sto mu mali zee montira i zeee to ga interesuje
Izdajmik.
u kojem svojstvu voda sina sa sobom???
Ramo je mora
'ebes me ako Ramo zna koristit kompjuter.
K'ze...
Bježat odavde pod hitno,ovo je dno dna.
Ljubi vas vas Ramo sve😘 Onaj zeeeEee🤪 Sorry bit mi se prevrno u dekodiranju poruke.
Cuj uvode predmete na policijskoj akademiji za borbu protiv cyber kriminala...ministre dragi ne pomazu tu misici i oruzje, perfidnije su to igre koje igraju mnogo pametniji od onih koji pohadjaju policijske akademije. U tu svrhu se angazuju pravi strucnjaci koji se time bave cijeli zivot.
To su ti mladi obrazovani kadrovi o kojima Niksic i Konakovic pricaju 😂
Vazno da je kriminalac ministar policije koja ga non stop proganjala, hehe ja ramo isak imam potvrdu da se trenutno ne vodi krivicno djelo, koliko smo nisko pali da nam zakon stite lopovi Bože zakloni nas ovakvi FUKARA i ministara
Ako ko sta kaze samo pistoljem u glavu treba tuc😂
Ramo Ramo druže moj, šta ti uradi sin tvoj!
Ovo kao u onoj seriji Sluga Narodu.