Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JALA I BUBA CORELLI JEDINI NA PROSTORU BIH KOJI SU SINOC ODGODILI NASTUP STA RECI KOJU POSLUKU PORATI?
Pa bas takvi poput Jale i Bube su uzrok ovog svega. Da su kakvi povukli bi se za sva vremena.
JEL TO ZNACI DA OBJAVLJUJE I RAT SVOME SINU, KOJI JE NAKON STO NIJE USPIO DA POLOZI NITI JEDAN ISPIT NA FAKULTETU POLITICKIH NAUKA, 2017. GODINE SE ISPISUJE SA FAKULTETA. NAKON TOGA VEC 2020. GODINE, POJAVLJUJE SE KAO KANDIDAT ZA GRADONACNIKA ZENICE KAO MAGISTAR EKONOMIJE. DAKLE ZA TRI GODINE USPIO JE DA ZAVRSI FAKULTET, CIJE OSNOVNE STUDIJE TRAJU CETRI GODINE I UZ TO JOS I POSTANE MAGISTAR. DAKLE OCIGLEDAN KRIMINAL.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad bi samo ovaj naš narod znao koliku moć i snagu ima, te da preko noći moze da promjeni stanje, da preokrene na bolje, ali ne… mi se vise volimo pridvarati ubicama, kriminalcima, dobar zivot, dobra kola, Maldivi pizde materine, a u dzepu 3 ipo marke! Zivimo zivot Beverly Hilsa , sve nesto napumpano, napuhano, teretana fazoni a u glavi propuh…nazalost, trebamo svi krenuti od sebe, sta i koliko dajemo zajednici i koliko je ta ista potrebna nama, pa cete vidjeti na cemu smo.
Ajde nek i ovakav komentar procitah na klixu. Nazalost, sve si u pravu
Udri hin Ramooo
Da li ovaj covjek ima ogledalo pitam se 🤔😞
Napni se jednom Ramo prepadni ih
Objavi čoek sam sebi rat 😂😂
Šta kazes na Šmrka?
U joj mati mila gori stolica ni zagrio je nije.
Upravo slusam na radiju: Sretan odlazak u rat drugu Rami sa pjesmom od Fazlije, Helikopter helikopter
Lopina došla do izražaja da sakrije svoj kriminal,e narode ovčice moje male
Kažu da je najveći džihad onaj protiv samog sebe on je to uzeo za primjer pa je sebi objavio rat.
dizi helikopter!
Đe si Ramo ima li elikoptera?
Ministar iz Monty Python viceva. Ufurao se frajer da je neka sila, a ni sam ne zna kako je uopšte došao na tu poziciju. Arogantni i kurčeviti svi redom, sve dok ne dođu pred Čovića i Dodika, tad su manji od makovog zrna. Cirkus od vlade, cirkus od države.
Koga ovaj farba??? Pa i usmena naredba je naredba!!!!
Ovo kod nas se ne moze ni sa Hollywoodskim filmovima mjeriti. Ramo Isak objavljuje rat kriminalcima, ne znam da li je za neku komediju ili pak kriminalni triler, a moze i Betmen.
Glasali ste za promjene...evo vam promjene ali nagore...