Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki dan protestuje sam protiv sebe levat
Znam da polupismeni bosnjak Ramo to ne moze shvatiti, ali sama pojava likova kao sto je on u javnom prostoru, likova koji su silom dosli u javni prostor i tu plasiraju neke polumajmunske ideje za koje oni misle da su ispravne, e sama njegova pojava je uzrok smrti Nizame i ostalih nevinih zrtava ovog raspalog drustva. Ali to je malo visa matenatika od one otimacke bosnjacke koju samo znaju, a to je procenat u talu
Hahah, Kakav SDA bot, SDA je upravo ta koja je napravila kriminalce u Državi, godinama se ništa ne poduzima, i SDA I dalje vlada u TK, i mozes mislit koji su to umovi na dan kad se desio ovaj zlocin oni izveli policiju na glavne magistrale i maltretiraju građane, prave kao lijevak, to samo u Bosni postoje takvi umovi, napravili guzvu i kolonu od 30 kilometara, izveli duge cijevi na ceste. E to je SDA nije to Ramo Isak.
tesko onom ko se uzda u nekoga
Kad cujem price moje nene ja se zgrozim sta je sve ta zena morala da pretrpi. Ona je morala da suti i sav taj neljudski odnos nekako izdrzi. Zbog cega!!?? Danas bi mnogi muski sovinisti i krkani htjeli da zene zive po tom sablonu. Sasvim je normalno i ljudski da se taj odnos mora mjenjati zbog mentalnog zdravlja nase djece; njihove umne slobode, samostalnosti rasudjivanja i podizanja nivoa svijesti.
Koja glupost
Vec napocetku se pravi ogromna razlika izmedju zenskog i muskog djeteta.. poslije kroz skolu i vjerski konzervatizam to se polarizuje i na kraju se zavrsi tragicno. Primjera je beskonacno ne samo kod nas.
Usput i predmet : Kad se koristi vazdusni saobracaj
Džaba sve ,kad je policija u službi kriminalaca
Kakve koristi,kad obuka traje par mjeseci,kako moze za par mjeseci da se stvori dobar policijski kadar,prije si imal 4 godine srednju policijsku skolu a sad par mjeseci,a na kraju krajeva ramo ti bi trebao najbolje taj predmet da naucis.
dobar je ramke