Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo mi pogan narod, da Bog sačuva.. Ja smatram da kod nas u državi nema političara koji ima čvrst stav, ideal i principe kojima se vodi, sve se svodi na ti meni, ja tebi.
Pa Nikšić će dati i državnu imovinu Srbiji samo da ne padne vlada FBiH kako drugačije da ostane na poziciji premijera sa osvojenih 1600 glasova na izborima.
SVE I ABA BAŠ SVE , ET TI :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
kukac, najveca mafija u drzavi🎯
Jucer je izdajnik njiva Niksic potpisao dodatnu etnicku podjelu BiH i dao upravitelju logora Covicu izborni zakon kojim se cementira aparthejd sistem gdje vecina od 51% gradjana BiH nece imati mogucnost demokratskog glasanja. Ovo se mora sprijeciti, svi na proteste, trazimo ponovljene prijevremene izbore.
Jel ono neko nešto rekao o SDA lopovima? Kad je to SDA davala rudnike? Kad je to SDA davala energetski sektor, plinovod, kontrolu nad električnom energijom? Kad je to SDA davala ratnim zločincima da grade muzeje ubicama u konc logorima? Kad je to SDA davala državu? Je li izdajnički kerovi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rudnik Banovici mora proglasiti stecaj pa sve otpustiti i nanovo zaposliti samo potrebne ljude. U rudniku Banovici ima najmanje 500 osoba viška, 1 000 000 KM mjesecno paraziti pojedu.
SDP u Banovićima praktično i ne postoji, na prethodnim izborima svi su prešli u SD i koalirali sa lokalnom SDA.
Nametnuti Netko kaže, ja pa svi ostali. Boli ga đon za neke tamo u Banovićima.
Nevjerovatno da su dali Kukicu rudnik a covjek izmuzo sve sto je mogo iz njega dok je bio direktor
Udrite muski!
Radna grupa za izmjenu Izbornog zakona koju su formirali Dodik, Čović i servilni i snishodljivi Nikšić, te grupa koja konačno treba dovršiti etničku podjelu države Bosne i Hercegovine, i koja će to učiniti izmjenama Izbornog zakona koje će definitivno isporučiti i zadnje ostatke suvereniteta države Bosne i Hercegovine Zagrebu i Beogradu. Ne postoji ni minimum sumnje u namjere ove antidržavne političke koalicije.
Radna grupa za izmjenu Izbornog zakona koju su formirali Dodik, Čović i servilni i snishodljivi Nikšić, te grupa koja konačno treba dovršiti etničku podjelu države Bosne i Hercegovine, i koja će to učiniti izmjenama Izbornog zakona koje će definitivno isporučiti i zadnje ostatke suvereniteta države Bosne i Hercegovine Zagrebu i Beogradu. Ne postoji ni minimum sumnje u namjere ove antidržavne političke koalicije.
Ermin Niksic zbog nesazluzene fotelje i licnog interes ce unistiti SDP jer sve zivo sve jake kompanije firme prepusta samo da ostane u fotelji.U KS sve sto vrijedi dao je srednjoskolcu evo sad i rudnike prepusta lopovima a SDP jedina iole jaca stranka ovim cini ogromnu uslugu SDA a Niksic zbog licno sebe unistava stranku kao i 2014
Trebali su oni rudnik zaposjest, nije njima do naroda njima je do njihovih guzica
Jedini Rudnik koji je spasen u BiH, pogledajte Kreku na raspadu, Zenica itd. Sve je SDA razje..., Sdp nikad nije ni postojao u Banovicima to su SDA puleni koji su se uhljebili i samo grabe. na celu grada covjek koji ne zna tri rijeci sastavit korumpirano do Boga, pokupovo ne fakultete, jos dobio stan od istih u Budvi. Pu pu pu...
Još jedan spin , sačekajmo da prenoći.
naravno da su sve prodali za pozicije
Kadrić je SDA odnosno igrač Bege Gutića, koji je izgubio rudnik, i pod plaštom SDPa želio je zadržati moć. A SDP je nebitan faktor u Banovićima, nemaju ni 60 članova obzirom da su skoro svi prešli u SD kod Bijedića.
Grohotom se smijem...dobro vas je kukan podučio...samo što ste mnogo providno jadnici
Ako SDP BiH nastaviti majonizirati male OO biće ovog još. Znam kada smo davali saglasnosr da se SDP u KS novčano pomogne jer ne stoji dobro. Sada kadrovi SDP iz KS ne žele ni da razgovaraju sa molim. LP
DOLE VLADA !