Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nama sjedi u parlamentu....?
Kad je trebalo izdati državu bili su ko jedan, kad je trebalo izdati vlastiti narod, klub je funkcionisao ko podmazan. Kad je trebalo uzeti kladioničarske pare, vladala je sloga, kad je trebalo izglasati Vukoju, klub je glasao jednoglasno. Kad budu hapšeni a biti će sigurno, treba ih u istu ćeliju, nek tamo osnuju novi klub.
Najveći problem je izborni prag, jer onda nebi bilo političke trgovine i ofarbanih bilder da budu Ministri. Niti bi bilo izdaje države.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači ljudi poput Elzane, Isaka itd prave stranke i klubove po potrebi sve za narod. Msjko moja koliko je ovaj narod dobar ili lud veliko je pitanje.
Ko je jamiojo jamijo je...
Valjalo je tad 10 stranaka. Ovce glasale,narko kartel drzi zatvor u Zenici i MUP FBIH a MVP glavni dio "mosta" Edin Gracanina za prevoz droge iz Kolumbije u EU.
Svanulo je sad vidite koliko je sat
Raspali se i vise ih niko ne sastavi
Umjesto da rade za dobrobit naroda, oni od Parlamenta napravili tržni centar za trgovinu glasovima, zastupnicima i novcem poreznih obveznika. To su lupeži koji su tu zarad sebe i svojih financijskih interesa, narod je tu deseta rupa na svirali!
bravo Salkiću!!
@majskoljeto Ma šta je mogla osloboditi ta Harmija???!!!! Ostala na 23%!!!!
Sta je to PDA, svasta..
Izvrsno, odlično, nevjreovatno uzbudljivo
Zbog ovih navedenih trojka ce se rasuti na izborima.
uzalud MEVLA RODLA
Ako smo spali na ovo i ako glasamo za ove, onda smo stvarno jadni
Elzinooo iz Bonovića sa dva indexa.😂😂😂
U skorijoj istoriji nije zabilježeno da se jednom narodu oduzme izborna volja,pritom to je narod koji je preživio i uzp I genocid,što je schmith, murphy, satler,nip,pda znali i to svjesno uradili i tako načinili ozbiljan zlocin,ne zapamćen u u skorijoj istoriji
znas li ti botu sta je parlament i kako se bira vlada? BROJEM RUCICA… svako ko je imao dovoljan broj rucica je mogao da oformi vladu! cemu pjena na usta?
Pa to je Hrvatima rađeno već ranije 2x 1998 i 2010. Kad su Bošnjaci uveli Nhi i HSP, lijanovice. Tad su neki likovalitad je 5 bilo 1/3od 17 i slično. Tad si se vseslio
Citav pda treba na američku crnu listu ako se slaže Redakcija klixa i ovo ne smatra govorom mržnje
Sjedim, razmišljam, zamišljam...kakva osoba uđe u glasačku kabinu i glasa za Pirić, Uzunovića ili Isaka...kakva je to vrsta stanja uma
Ti slikaš dok pišeš🙂, svaka čast
Svi spomenuti u tekstu inace istaknuti intelektualci