Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se naslutit da će porasti i trgovina organima
dje se prijavit ? stavite link
Globalisti postavili svoje ljude u Bosnu i Hercegovinu da bi je uništili.Nisu uspjeli sa ratom 100% pa sada njihove marionete uništavaju sta je ostalo od države.Ljudi napuštaju zemlju i idu bas tim istim u krilo. Žalosno.A kada bi se svi probudili i otjerali ove bili bi jaci od Švicarske.
Ne dajmo se u inat dusmanima
Ne biraju globalisti političare nego narod odnosno ti. Tako da si i ti kriv za situaciji u BiH. A teško mogu zamisliti da bi ti mogao napraviti nesto jace od Svice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dalo bi se o ovome pričati do u beskrajnost. Mi smo kao društvo nedorasli za ove teme jer smo sami po sebi izopaceni i nakaradni.
Pozitivno ali i zalosno koliko kasnimo
Donorska svijest napreduje, samo kad će trojka da se dogovori oko tendera da nam ne umiru onkološki pacijenti u Sarajevu.