Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno. Za ovu vijest nemate komentare.
⚔⚜️⚜️⚜️🟥⬜🟥⚔
vidin po minusima da bosnjaci misle da oni nisu cinili zlocin..nema rata bez zlocina,nije se nikad cvicem dobia rat..ja iman zeta bosnjaka, nikog ne mrzin, a ni on..vi zivite u svon svitu mrznje..ja necu..
@splitsko_dite ne mrzimo mi nikoga,ne bar ja,problem je sto su se bosnjaci branili,morali su,posto ih niko nije ni pitao zele li rat.Zaboravili nismo,kako je bilo.
Ratni profiteri.
Svaki korak u pravom smjeru treba pozdraviti, koliko god se on možda činio malim i beznačajnim. Ovim ljudima skidam kapu, za ovo trebaju m00da od čelika. Nije lako obići tuđe mjesto stradanja, pružiti ruku "anam onim" pa se vratiti među svoje. Mahala neke stvari ne prašta, nebitno zoveš li se Mujo ili Vujo. Znamo svi kakvi smo. Svaka čast, gospodo, i duboki naklon.
Svaka čast za ovakve poteze, ovo je jedini način da se nastavi živjeti normalno. Bilo bi dobro da su se ovim skupu pridružili i političari iz svih stranaka, ali možda je to previše u izbornoj godini.
Mir braćo, mir nam kao kruh treba. I ne samo mir što nema rata, nego mir u dušama, opraštanje i međusobno poštovanje.
Svaka čast na ovome , za pohvalu svaku .
Suplja prica. Kad skinu sahovnice sa zidova u osnivnim skolama zapadnog Mostara, onda mozemo pricati.
@mirzinmali Molim??? hrvataki.grb u Mostaru ma daj molom te zar ima Hrvata u Mostaru. Ma nemoj me zezat.
zlocina je bilo s jedne i s druge strane..hrvatska sramota ahmici, bosnjacka srednja bosna..al nikad vise hrvat na bosnjaka ni bosnjak na hrvata..zivili susidi
Nadam se da sadasnje generacije nece nasjesti kao sto smo mi nasjeli na huskanje trojice debila. Ali nikad nije kasno da iz gujce u glavu dodje.