Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono kad je Otvaranje Dzamije glavni dogadzaj u Drzavi u kojoj niko nije otvorio cestito fabriku vec 25 godina
https://youtu.be/z4rP8b75_Wo
Koji si ti mozak kad samo fabriku bi otvarao... cijelo jutro fabrike spominjete. Ima hiljadu drugih sfera koje preba pokrenuti, gdje su vece plate, gdje se moze napredovati jepo vas fabrika
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pitanje za urednika klixa jeli se danas išta drugo dešavalo u BiH osim što je došao turčin i što se Jasmina udala?Pitam za prijatelja
Narode bosanski, napaćeni. Kad si već toliko pametan, izaberi sebi čestite predvodnike, pa će i investitori biti voljni da ulože svoj kapital u ovu zemlju. Do tada mozete mlatiti praznu slamu kao narod koji na kladionice da preko MILIJARDU KM godišnje, a otvarali bi fabrike. PS. za ovu dzamiju niste dali marku, a glasni ste kao da ste zivot dali za nju.
mogao je i nama Erdogan koju fabriku otvoriti ko u Srbiji...
Vehabije izrazavaju skromnost noseci sracene pantole a voze kola od sto hiljada
Kad smo vec kod otvaranja stvari od kojih drzava nema koristi, sto ne otvorite kakvu kockarnicu ili strip klub po uzoru na Las Vegas?
Mala napomena :Na šerijatskom vjenčanju nema "kumova", to se zove svjedok.
Hvala braci Turcima. Nemogu vlasi da poruse dzamija koliko ih mi obnoviti mozemo.
Logicno bi bilo da uskoro ugostite predsednika Srbije i to sa mnogo vise pocasti. Razlog je - vi Bosnjaci ste mnogo vise Srbi nego sto ste Turci. Tacnije, vi ste 99% Srbi genetski, rodbinski, mentalitetom, fizionomijom lica itd. Samo vas religija veze za Tursku, a religija pametnom coveku je nebitna stvar u zivotu.
Ovigledno da vecina Bosnjaka (es de aa) pati od Stokholmskog sindroma…
Srbiji fabrike a Bosni sellam aleykum
Nije do Erdogana vec do nasih, posebno SAD Bosnjackih lidera...ljudi se nerazume u Tehnologiju i Znanost i nemaju prohtijeve za Fabrike...ovako samo Dzamije, Islamska zajednica i eto pobjede na izborima. Nazalaost i ova druga strana od Lagumdzije, Konakovica, Forte, Kojovica...jos gora. Treba nam mlad Intelektualan, moralan svjetski orijentisan tim do povede BiH u bolju buducnost.
Moglo je, vala, sve o njemu srati u hednu vijest. A ne: otišao na Kovače, pa otborio džamiju, pojeo ćevape...
Sto nije otvorio obnovljenu ZORU fabriku čokolade,VRANICU....džamija je i onako bila u dobrom stanju
Najveci kockar pjeva na svadbi hahaha
U Bosni otvara džamiju, u Srbiji fabriku. Kabulusum!
...fabrike ne otvaras u Bosni nego drugdje,haj takav si....nego donese li sta nazad od onoga sto tvoji pretci osmanlije pokradose i odnesose u onih 5 stoljeca...samo pitam.