Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako radnik dobije automatski otkaz a političar ne može biti optužen protiv njega vođen sudski spor ali još uvjek je u fotelji.Zar nije po automatizmu otkaz poslije recimo 7 dana ne dolaska na radni mjesto.
Vidi dva uhljeba ali stroga.E moj Tito tvoji su partizani kakogod napravili drzavu,ovi samo demagogiju i samohvalu imaju.
Da jesam za opoziv načelnika,ali samo Čengicu bez ljutnje možda bi i prošao i narod bi glasao za tebe da SDP se nije udružio u koaliciju sa Šmitom,Marfijem Dodikom i Čovicem koji su preuzeli vođenje države i narod Bošnjački je svaki dan u strahu jer vidi kako ste postali poslušnici UZP I RS,nažalost.E jedino ako se odlučiš kao nezavisni kandidat i to bi moglo nekako proči kod naroda,još jednom nisi ti kriv, nego tvoja stranka takvim potezima te odmah diskvalifikovala.
Za info, povjerenici MZ opcine Stari Grad vrse pritisak, posebno na starije osobe. Posao za SIPU. Trgovina utjecajem na djelu
Jel mladi Cengic ikada zaradio platu kod privatnika? Lako je palamuditi na uhljebskim jaslama i bit pametan, fol kritikovat nesto…
Nemojte Hađibajriča dirati stara Srajevska porodicaToliko je dobra da nijedan objekat koji drže inspekcija nije nikada obišlaPrijavljuju prihod ko da košpice prodaju. al zato su u Džamiji povazdan.
Dobit ćeš poziciju načelnika samo ako se odmakneš od patrijote Komšica, to ne treba crtati
Momak na mjestu, em zna znanje em posten em hrabar...
ako ti je deljkovic podrška sigurno gubiš.
Pobjedi ako napusti SDP
Ovo je realan Čengićev nivo i on je dobar kandidat za tu funkciju. Ne vidim jačeg.
MOJA MATICNA ORGANIZACIJA CE PREDLOZITI CENGICA? SDP ILI SDA? 😂😂😂
Ako Cengic bude na ovoj funkciji sutra se pakujem i odlazim odavde nikad se vise necu vratit
idi odma.... Sta hoces ti Almu destanovic... ili Zahiragica
Ovaj irfan poceo izlaziti iz pastete! Levat ne konta da su sda botovi dobili zadatak da ga hvale i podrze. Mali primitivac, bolje reci shu..k!