Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako lagodan zivot je zivio Ibrahim i grupa njegova. Pa covjece parking sam placao 5 km za skoro sat i po ondje kod Bascarsije. Sve rade neki neuki ljudi. Nece Bosnjak da bude pravi musliman i kad mu neko ponudi zrno mita da kaze: Ne, ja vjerujem u Allaha dz.s i to je haram.
Bagra nece ni glasat vidjecete
Kakav Irfan jednom je nogom vec u sda al neka je svakako sda propada
AJDE NARODE IZ STAROG GRADA,NE SPAVAJTE 23 JULA I PRAVAC NA REFERENDUM,NECE NISTA SAMO!!!
SDP bi sve dao da Irfan bude kandidat za nacelnika. Tako bi ga se rijesili iz parlamenta gdje ih neslusa.
SDP bi sve dao da Irfan bude kandidat za nacelnika. Tako bi ga se rijesili iz parlamenta gdje ih neslusa.
Irfan Cengic!
ovoga će smijeniti, idu izbori, ali ce novi nacelnik dobiti mandat koji ce trajati cca godinu dana, tj. do izbora naredne godine. Ali opet bolje i to nego da ovaj iz zatvora vodi.
U anketi provedenoj u KPZ Zenica zatvorenici tvrde da imaju dovoljno sapuna, samo im fali čuvanih napuderisanih zadnjica. 🤭
Dotle će čovjeka pustiti,najvjerovatnije,optužbe na staklenim nogama za sada!!
A šta je sa referendumom za Tanovića?
Razvuci da ga kojim slučajem ne puste sto nije iskljuceno