Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni Vucko s kim se nadje! 😱
Ide lagano shisha i Senidah🔝🔝🔝 I mojne tisra hejteriii🤫
@Libertino Vučko se okrece u grobu
Sramite se ZOI84
Sta ti znas levatu
Tuga svega mi..."regionalene zvijezde"...na ljepotici...pali smo na dno...
Da ovi nisu u jaknama, tacno ne bi znao ko je direktor, a ko droga diler
Ja bih prije da Brian-a slušam ali nema to veze. Ovo jesu sada najveće regionalne zvijezde, svidjalo se to meni ili ne. Senidah ima dobrih pjesama. Ne želim da pljujem, Svakako treba na planine jer dole nema zraka...
Niko ne može “ bolje “ političare izabrat niti nekoga skovati u zvijezde kao ex Yu . Nigdje veze ..
Mimo u Zavodu, Tegeltija predsjedavajuci, Jala Brat pjeva na otvaranju Bjelašnice, daleko smo dogurali, još malo pa nema dalje!
@Hepek04 htio ne htio Jala je trenutno najpopularnija zvijezda regiona. Kad imamo nesto nase sto svugdje traze sto ne bi iskoristili da dovedemo mkade ljude na planinu. Treba svake godine izlapjelo Bregovicevo Dugme da gledamo. Brega voli Sa kad mu trebaju pare. Ovi momci su bar djeca ovog grada koja zove tu. Ovog Inasa vode jer moraju ali ostali jesu zvijezde.
Mali dio pjesme Plesi ovih “vrsnih” muzicara: “uhvatim je za kosu vucem do bankomata Odvedem do grada kupim 500 grama zlata odma' gore noge odose k'o lamburghini vrata Mogli smo odma' do mene imam vina u stanu nasamar'o bi te k'o Aldino Arduanu”
Ja zvijezdi u pm
E pa stvarno strasno! Radi se o osudjenicima za drogu koji se dovode da otvaraju sli sezonu. Omladina ce doci, dileri odose u nabavku. Uzas!!!
To i jest ambijent za njih.Nek je samo bjeloooo...
Koga li će turistička zajednica SBK dovesti na otvaranje sezone na Vlašiću.I to će bit smješnije nego ovo na Bjelašnici. Dobro su po lupali lončiće. Što se malo ne udukuju po svijetu. Ima tu profita i pare al moraju ozbiljnu ekipu dovest, kao npr. na Jahorini
Ko da otvaraju štand na Siranu a ne ski sezonu...
Kakvi ste vi svi kompleksaši, stvarno nam i treba stanje u drzavi kakvo jeste. Svaka cast momcima na uspjehu koji su napravili, sami su se izborili, nisu ukrali!
@Daimler naš narod samo pljuje. Svaka im cast trenutno i jesu najvece regionalne zvijezde izuzev ovog malog sto ga moraju voditi. Momci su iz ovako zaostale sredine uspjeli zaraditi a ne ukrasti sto je rijedak slucaj u nasoj drzavi i dovoljno je samo to da se postuje ali bosanskoj fukari po obicaju smeta bilo ciji uspjeh
Smjeniti kretena Magodu! Koja je ovo glupost
Hhahaha a samo nekoliko kilometara dalje (doduse u drugoj drzavi): Bryan Ferry! Speaking about nivo kulture u dvije susjedne drzave.
@NovaP bryan ferry može samo sanjati popularnost jale bude i senide jedna njihova pjesma ima više pregleda nego sve njegove zajedno, debilu poklopi se i mrš sa sarajevskog portala
jala buba senidah 3 najveće balkanske zvijezde ikada, koja će to ludnica biti