Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta kaže Adis iz bundestaga ima li njegova težine
Šta kaže stara kornjača Kraljica ?
Ima moze srediti da smjene ovoga VPa... moze pokusati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na Balkanu se tačno školski vidi šta znači : Zavadi pa vladaj.. Ko nije shvatio šta je Jugoslavija značila u svijetu kao faktor, kao sila koja se dosta pitala, Shvatit će
Pa neka mjenja ustav i izborni zakon u Velikoj Britaniji neka glas jednog skota vrijedi 10 puta vise
koja je tajne duge kose kristijana šmita, koja je tajna... kažu da u pitanju je duboka penetracija... koga čega, balkanskog življa... i kakav je zakon? šta nam je to nametnuo stvarno? on vam ne nameće, nego vam ga fino meće... metni nam ga šmite.. duboko, jer mi to volimo... svi zinuli, a čovjek i dalje šuti... sve se diže hampa bez dokaza....
Odobrenje gradnje Pelješkog mosta je bio dovoljan pokazatelj da EU ne želi BiH u svojoj zajednici, tad sam to govorio, ko nije shvatio ozbiljno evo sad jeste.
Nazalost, nema ovdje nikad pravog mira i blagostanja. BiH je kao tri nevjeste koje zive zajedno u zajednici, ista kuca, isto sve. Ne vole se, zavist, ogovoranje,.plus vazan faktor rat je bio izmedju te tri nevjeste. Politicari u zadnjih 30 godina nisu radili na pomirenju naroda i suzivotu, vec isli onom starom "zavadi, pa vladaj" Njima je super, a narod tko sisa. Njima smo ionako samo brojka koja im puni budzet.
Samo treba ispred ambasda ohr, us i britanje ići protestbovati sa slikom putina i kadirova, odmah bi odustali
Rusi zaprijetili Britancima i sad bi oni zrtvovali BiH da smire Putina. Cilj je prebaciti rat u BiH.
nekako mi Iran sve drazi!!
Vidjećemo šta to oni "podržavaju". Pred nama je.
Rusija ovo nikada ne bi dozvolila.
Ovo "inkluzivnoj demokratiji", je kljucno. Mi smo za njih zemlja sa posebnim potrebama.
Poenta je da SADe i GB zele razjedinjenu EU sto ocito nije problem…EU je nasjela na Ukrainu koja nije ispostovala tolike godine sporazum iz Minska…. Suprostavili Rusiju na Evropskom tlu i izjednacili $ sa €, energertika, proizvodnja, izbjeglice Arapskog proljeca kao pronekat CIAe….i opet slijepi , korumptirane demokratije sitnim interesima pojedinaca u EU….
Ovi bas hoce belaj ovdje.
GB ce imati drugacije misljenje kada nam se prijateljska Škotska otcjepi
Iskren da budem ,u BIH a i na Balkanu jedini koji konta odnose u svijetu je Dodik.. Koliko god ne volim njegov rad za Ruse, on to radi interesa..i ne krije Ali shvata i jednu i drugu stranu,konta ko nas samari ekonomski,kroz OHR itd..