Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš li jedinstvo u bošnjaka kad je u pitanju pljačka,korupcija,nepotizam,krivotvorenje diploma...etc Sve vidiš ,a ništa nevidiš..Umjesto da budeš glas ojađenog naroda,štitiš neobegovate Fikre prevljaka,Izetbegovića,hamdije abdića tigra .etc Sve više vjerujem u teoriju da međunarodna zajednica čuva cjelovitu BiH,da podjelom ne bi nastala džamahirijica...
Ovaj poceo vise o politici nego o vjeri
CV jednog prvaka: Fadil Novalic je 2016 uveo oporezivanje toplog obroka iznad 8 KM, ugasio FDS, obecao od klirinskog duga napraviti put Lasva-Travnik, uveo akcize na gorivo, osiromasio gradjane za vrijeme inflacije i tim nasim ukradenim parama od inflacije povecava penzije i invalidnine da se izvuce iz septicke jame i pokaze kako je on dobar premijer, respiratore necu ni spominjati
Oko kojih prvaka, lopova, pljackasa, munafika.De kavazovicu nerise.
Zahvaljujuci tvom Bakiru koji je godinama davao pozicije srbima i hrvatima na ime nekakvog kompromisa i zbog one svoje zene, danas bosnjaka ima manje oko 20% u svim institucijama. Ti bosnjaci su otjerani vani.
Da je Bakir u vlasti dao bi i drzavnu imovinu Dodiku samo da on i zena ostane na vlasti
Ne jedinstvo smo gledali 20 godina dok je sda ostavljala opoziciju sa strane a radila sa hdz i snsd, sada kada je obrnuto onda smo nejedinstveni. Hebo ti seb nenu baksuznu, idi klanjaj i ostavi se politike!
Kad ćeš reis efendija Kavazoviću prozvati Bakira i SDA za kriminal i pljačku ove zemlje, koja traje od 1990. godine?
Hodže ,Pratri i Popovi “NAJVEĆI LoPovi”
Opet okolo politike?
Lik .. da TI za mikrofonom...koga ti nazivaš prvacima?
A sta treba? Zivjeti jednoumlje ko u Srbiji ili ovdje u HZHB? Ima li smo jednoumlje do pojave nacionalistickih partija pa ste bili protiv toga.
Botovi srbski vise na ovakvim tekstovima i za par sekundi daju minuse na komentare koji ukazuju na prave trenutne probleme i usput napišu po koji komentar o sda.
Bitno je da osmorka u koaliciji sa ultranacionalistima i negatorima genocida dobije neke pozicije tipa premijer federacije i sl. To što koalicioni partner Dodik prijeti ratom, ne znači ništa ns-u Sabine Čudić, Nerminu Nikšiću, Vojinu Mijatoviću, Forti, pogotovo "pravednom" konakovicu i sl.
Pelcuj mamu, tatu, djecu , suprugu i prve rodjake mamu ti seljacku retardiranu... Koliko si ljudo pobio, koliko osakatio ovom šejtanskom propagandom debilčino!!!??? https://www.klix.ba/vijesti/bih/na-vakcinaciju-pozvali-kardinal-vinko-puljic-i-reis-kavazovic-ucinite-to-sto-prije/210813148
Klanjaj hodža i ne palamudi, nisi ti kapacitet da daješ valjane i mudre ocjene o društvenim dešavanjima.
Ovog reisa treba smjeniti, previse se bavi politokom a i sluzi ko glasnogovornik SDA..
šta šupljiraš bolan, reci na čijoj si strani, znamo svi
Iza ovoga ide srebrenica i to treba slušat bar mjesec pa obiljezavanja more ratnih postrojbi i stradanja bošnjaka pa onda uz sve to opasnosti koje vrebaju bosnu ako bošnjaci nebudu spasitelji.sve više mislim da je ipak dodik u pravu kad kazè nemoguča zemlja.bar za bajram su mogli politiku izbacit
Forto se izjasnio da nije Bošnjak,njega ne kontaj.
Nece niko s tvojim kriminalcima reisu, sto se prije pomiris s tim bit ce ti lakse odnosno teze.