Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za doprinos u čemu?!? Što je u Goraždu upola manje stanovnika nego 1998 godine...što je omogućio sebi i ostalim dužnosnicima kantona enormno bogaćenje i kriminalnu privatizaciju Gž preduzeća..Rašćić, Pršeš, Deljo, Tafro itd su obični ratni profiteri i ništa drugo a rijaset nastavlja podržavati korupciju i nagradjivati ljude koji su nam napravili koruptivni kriminalni sistem...
Gledaj što su se crveni upalili ne mogu da prežale što je Goražde jedino ostalo na Drini
Jesi li ti dobar...kakve veze ima ovo sa tim? Je li moguće da ste toliko puni mržnje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
moze li neko iz gorazda napisati koji je njegov doprinos zajednici?
Sejdić,Pelam itd.su učinili više za 5 sati za Goražde,nego dotični za 5 godina što se Goražda tice
Za sta ti je zasluzio Rijad Rascic bilo sta a kamoli tu povelju , pa njega nitko nev. oli u Gorazdu !
počeo i ovaj dijeliti nekakve medalje ko i spc
Najpametniji, najpošteniji i najobrazovaniji su još odavno otišli iz BiH! Za nama su 34 godine kriminala, korupcije i trovanja generacija nacionalizmom i religijom!
Koji cirkus
aši
Sto ne rješava korupciju u IZ?!!!
|5(4m je sekta
Kad će biti napisan članak o posjeti određenih političara i nosioca liste nekih stranaka kompanijama namjenske industrije tokom predizborne kampanje? Zna li se šta?
Pričamo o 21 st a za vratom nam Puše srednji vijek. Nekad su povelje dodjeljivali kraljevi, od boga izabrani pojedinci. To je profurano davno. Al isto tako to nije prepreka da danas lider jedne vjerske institucije u BiH oponaša tu bogohulnu praksu. Sekularno nema šta.
"Sram" vas bilo IZ.......duboko vrijeđate multietničara Igora Stojanovića i sdp........
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
mirage77,sada se priznanja daju guzonjama,gazdurinama,profiterima,nikog vise ne zanimaju heroji,ljudi sto odbranise drzavu,nije se Reis oglasio da nam daju boracki dodatak,nikad,ni na hudbi,a red bi mu bio,vidio od Bakira kako nas policijom mlati po Skenderiji,pa se usutio,gleda odakle on koristi ima.
Hej sloveni jos ste zivi dobro ste se posrbili i posle tita tito
Odvedoše nas ovi u srednji vijek brzim vozim.
ovo je neka povelja po too r chen osti.
Haha...i begova i k r i m o s a haha.........
SDP će vam reći ko zaslužuje te nagrade....Igor Lidija i Dragan bi po njima bilo optimalno