Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islamska zajednica - Najveća mafija u BiH !
Ti si najveci idiot u BiH...smece jedno
@huizju u cemu je problem budalo neupućena maloumna!? Ogulise nas na sve moguce nacine! Cekaj da ti neko preseli,pa cu te pitati koliko si platio gasuljenje,pokop,hodzu itd. mrs budalo
Naravno da će to pričati u Minhenu, odatle dolazi masa novca preko džematskih odbora, neće u Mostaru ili Banjaluci
Ti i tvoja IZ ste izopačeni
Ne treba meni IZ govoriti o patriotizmu ,today pokazao 92-95.Ali sto je zanimljivo sada ,mladi(govorim o Bosnjacima) kazu "korupcija je selim se u Njemacku " Borite se protiv korupcije ,lakse je boriti se protiv korupcije nego biti u rovu preko 3 godine.Danasnja djeca hoce nesto danas ne cekaju na sutra..
i prouci sta matori za pvu drzavu, mani se ti politike i komentarisanja kojesta ko je kakav, nije to posao jednog reisa uvazenog. LP
a reise nisi prokomentarisao kakvi su oni koji su "izopatili" ovu drzavu? kakvi su ti aa ? prokomentarisi sebe sa tim istima nisi daleko, vise si politika, nego istinsko vjersko.
Pa sto nije ostao da vazi u Bosni i tamo da kao pravi patriota doceka praznik! Uhljebio se jeb* li ga svaki dzemat gdje progovori!
MRS GLAVONJA!!! STA TI IMAS SA DRZAVOM??? HVATAJ SE ĐAMIJE HEBO TE CACA GLAVATI.
I ovaj upire prstom, etiketira, osuđuje i dosuđuje ko je kakav. Aferim Reise, tako zbori pravi vjernik, stovise vjerski poglavar. Sram me ispred tebe.
Crkve i dzamija dalje od politike i obrnuto.
Joj sad kad navale lesinari da pljuju po Rejsu a do koljena mu nisu
Ostavi se ti Politike i prihvati se Vjere
El.patron reis
Upravo zbog toga što vole svoju rodnu grudu, ti izopačeni se bore da im rodna gruda ne bude nekakav bosnjačko-muslimanski kalifat. Ukratko, slavite i radite što hoćete, samo odjebite od čaćevine i djedovine hrvata i srba.
Evo bosanska verzija Don Corleonea, Reis Mafijas najveci
Nisu izopačeni gluho bilo. Ljudi su sjebani.
Reise bolje bi ti bilo da malo ove hutbe poboljšaš,mani se politike i suplje,nemoj biti ko Ćerić, u zlatu se kupa