Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka niko ne vozi Arteona zatamnjenog.
neka niko ne organizuke vijencanje u begovoj...onoj bakirovoj koja trenutno hoda sa onim ubicom rastoderom...
znači arteon bez zatamljenih stakala može ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvazeni reise, zasto to nisi govorio kada je tvoj sticenik bio na vlasti?
Sve je Kavazović istinu kazao, ali kao da je neko drugi, a ne Trojka privatne i stranačke interese Milorada Dodika stavio iznad interesa države BiH omogućivši njegovom kumu da za basnoslovan iznos novca proda zgradu Upravi za indirektno oporezivanje, što nije uspijevao godinama u vrijeme bivše vlasti. A kada ih narod s razlogom proziva za izdaje i predaje državnih interesa trojkaši se kao ljute. Snishodljivci. ✅
Zašto ovako nisi pričao kad se Dejton potpisivao? Data je država u državi Bosanskim Pravoslavcima a svi nešto prešučujemo da nije tako.
dobro reise hvala ti sto si nam prenio bakirovu poruku,a zamislite bicakcic je u vrhu IZ,sta reci
To je upozorenje za Trojku, bandu izdajnicku, koja zeli drzavu da izda.
Tako je nas Reis dragi samo kritikuj sta ne valja, slobodno ti i malo vise to govori sta im ne valja, vidis da nemaju pojma sta rade raskucise drzavu radi svog bogacenja.
Šta ti pricas o budućnosti države??? Zeleni poltronu, luđi su ovi na vlasti što ne smijene i tebe i ovu portu (šuru) od upravnog odbora IZ
smije li progovorit o hrvatsko/srbijanskim kladionicama u blizini skola, gdje su uglavnom muslimanska djeca.
evilbaby, a ti bi šerijat! Mrš u Aziju! Kladionice su u Evropi zakonite, a svoje maloljetnike sami pazite!
druze, i ti si tmina
Reise, oko tebe su sve lopovi, počni da čistiš u svome dvorištu!!! Ne možeš, pa oni su te i doveli!!! I tu je kraj priče!!!!
Reise kolike su plate zaposlenih u rijasetu zašto se ne izađe javno sa tim podacima.Odakle svakom lokalnom imamu u mojoj selendri stan po Tuzli?Zašto Islamska Zajednica nije u sistemu fiskalizacije i ne plaća poreze državi?Da li je to po pravilima vjere koju propagirate?
Eh još da se riješiti ovih vjerskih vođa kao što smo se riješili zelenih onda možemo početi graditi bolju bih
Fataj se ti svoga posla
🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪🟪
Kad reis vazi o euroatlanskim integracijama dobrano smo naograjsali. Ne svraćaju uzalud Marfi i EU birokrati kod reisa - oni žele samo da provjere da li bi moglo biti kakve pobune iz IZ protiv istih onih koji prevodeći euroatlanske integracije ukidaju Ustav BiH na jedan dan e da bi Bošnjacima slomili kičmu, a onda im naš reiso kaže samo tako nastavite - mi smo saburli narod i zadovoljni smo sa svojom Gazom.
1684838713, i krava bi se rasplakala zbog ukidanja ustava na jedan dan! :D
Znači da je i reis načuo kao i Efendić: Neka ostane zabilježeno da Trojka traži da Ustavni sud bude popunjen na etnički način.
Sve dok vjerske vodje i stranke budu ispred drzave, nema tu nafake.