Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podržava sda i onda sutradan o nepotizmu i korupciji, e jesmo čudni
Ovo isti onaj sto je proces Novalicu promptno okarakterisao kao "napad na bosnjacki narod"?
dobro je rekao Nipotizam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Spoštovani Reis efendija, pa tvoja je najdraža stranka patentirala sve ove navedene pojave!!!
Najveći izrabljivač bosanskohercegovačke sirotinje je IZ. Prodaju religiju i načine prakticiranja iste, preduzeće koje uzima lopatom na naivnim i konzervativnim. Ne bi se ovaj trebao javljati po ovim pitanjima, nego dati odgovore narodu koji preplaćuje usluge IZ i koja drži monopol u tom sektoru.
I licemjerstvo je jos veca bolest
Sabahajrula efendija!
i ode na iftar kod glavnog vođe korupcije i nepotizma, šta sad to nama govori.
Nepotizam i korupcija su svima i otac i maajka.
I zatucanost. I sovinizam. I nacionalizam. I turbo vjera.
Prvo kreni iz svoje kuće, IZ, džamija pa onda redom, tu se slažemo. IZ je izgubila kompas totalni kada su u pitanju razni oblici mahinacija, novčanih prevara itd. To je trenutno jedna jama bez dna koja samo gleda kako da otme što više novca od građana-vjernika, koja nikome ne polaže račun, ne plaća porez, a nikad im dosta. Šta oni rade s tolikim parama to samo oni znaju!
Ej hodza, reci, Dzennet il Dzehenem, na koju cu stranu, pa da odma krenem
Vjera je daleko gora od navedenog.
Hm🤔ovo mi liči na opomenu Safeta Softića prema Bakiru.
Cim mu smeta 'politicka usitnjenost' znaci da je za najvecu stranku u Bosnjaka 🙄
Kavazavicu,ne seri!
NiPotizam je najveća bolest društva.
A vama to odgovara..bez vaseg aminovanja,nebi toga ni bilo ovoliko
Najveći nepotizam je u IZ BIH. Cijele porodice idu u institucije IZ kao Bogom date,vašu djecu mahom upisujete u Medrese,od jednog hodže ili Profesora islamskih nauka idu troje ili više medreslija,budućih neradnika,pa čak i od najprosječnijih učenika producirate hodže i službenike IZ.