Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vjeruju u Boga, pitam se da li se boje vjerski poglavari da li ce biti pitani pred Bogom sta su uradili za narod osim sto su se vozali sa skupim makinama po BiH i drzali vazove za neuki narod. Prva naredba u Islamu je bila IKRE!(uci,citaj), kako je onda moguce da u Bosni ima toliko nepismenog naroda i kako je moguce od toliko vitri i zekata da roditelji djeci moraju citavu godinu da stede kako bi im kupili knjige i stvorili minimalne uvijete za ucenje....
Vi ste filijala SDA , da im isporucite "dobre Bosnjake" , vi ste bruka i sramota islama !
Kaje da će izdati fetvu zabrane odlaska iz drzave
tako je kavazovicu, samo ti lijepo nekim cudnim bradatim otvaraj vrata tebi dovoljno jelde....
ne lazi vise efendija dabrobosansku ti si jedan od vecih uzroka odlazaka nase omladine
Reise ne prdi...narod odlazi vec godinama a ti si cutao i podrzavao bakira , i sad si poceo nesto da balis
Bosnian Jugend.
Reise 100% si upravu. Ali dok se ovi igraju vlasti, narod polako i tiho odlazi,kada se okrenu i pogledaju iza sebe neče biti nikoga.
A ti onome, ko ćera svoj narod da ide iz BiH, daješ ViP saf za Bajram namaz. Onome koji nema sluha za svoj narod, i koji je tu, samo da bi drugi vidjeli na tv. Muhamed a.m. je bio dio svog naroda, a ovaj izrod svog naroda.
Nesreća, pa još i natraške
coki ga šejtanu u džehenemu pa alarmantnoj temperaturi
Ne postoji mehanizam za zaustavljanje ljudi, jednostavno ljudima je dosadilo gledat ove mrske face godinama taman da je svicarska plata.
Tvoje sam Religije Rejse, al nismo isto “Vjere” zato sam i ja ko i mnogi moji zemljaci zastalno il privremeno vani..
Ne seri uradi nesto Kavazovicu podanicki keru
Alarm za sve nas da i mi bježimo.
Ne se.... molim te dok se vjera nije mješala u Politiku malo ih je morao bježati inapuštati svoju zemlje to važi za sve na balkanu.