Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet nas IZ BiH i RH ponižavaju. Šta jedan ministar vanjskih poslova ima o politici razgovarati sa vjerskim poglavorom dijela vjernika?
Bosanci su ogranak juzni slavena ima ih s plavim ocima i normalno mix s raznim narodima
Ne znam ko si ni sta si, nije to ni bitno. Svaki castan covjek radije ce razgovarati sa fratrom, svestenikom, rabinom, imamom... jer zna da svi oni imaju obavezu sa svima postupati lijepo. Zasto sef jedne diplomatije dolazi kod pohlavara muslimana u BiH i dijaspori (tj. preko 1980 dzemata), zato sto vidi sugovornika koji ga za razliku od kolega politicara nece slagati niti muljati.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bošnjaci se ponovo svode na vjersku skupinu, i islamska zajednica aktivno učestvuje u tome očigledno
Al vas Trojkase boli sto niste podijelili IZ kao sto ste SDA. Zato i najavljujete stalno duplu IZ, duplog reisa, Fuad Kasumovic kaze da hoce novog posebnog duplog muftiju itd itd dzaba vam sve, zato i lajete na Reisa Kavazovica.
Dok Covic drzi u Ladici ugovor sa Islamskom zajednicom. BiH.Becirevic i Komsic ga nesmiju izvaditi it Ladice.Res trckara po Pantovcaku.
Kako ovog reisa navlače na tanak led nije ni svjestan...a on potrči da izigrava velikodostojnika a samo žele prikazati da su Bošnjaci muslimanska skupina nacionalnih ciljeva i ideologije...
*bez nacionalnih ciljeva*
Jadni li smo kad nam ovakvi kreiraju politiku
Ako neki političar izrazi želju za posjetiti reisa šta on treba da kaže, da neće Jel...maknite se gluparija, civilozovani ljudi razgovaraju i komuniciraju,pa pobogu postoji mnogo slojeva u društvu, mora se komunicirat
Sta ba Kavazovic ima sa situacijom u bih?! Ili bilo koji vjerski poglavar?!
Izgubio nip eto ga kod sda.
Dok Covic drzi u Ladici ugovor sa Islamskom zajednicom. BiH.Becirevic i Komsic ga nesmiju izvaditi it Ladice.Res trckara po Pantovcaku.
Ovo je zaista sramota za cijeli bošnjački narod u kome glavnu uligu ima ne Radman već onaj hoh šta pler neuvaženi reis koji se napenali svima onima iz EU koji mu dolaze da nas upravo ponize! Definitivno od nas prave vjersku skupinu bez političkog uticaja u sopstvenoj zemlji!
@gooUser882,Kakvih muslimana mi smo narod Bosnjaci i treba da razgovara politicar sa politicarem, a ne vjerski vodja
Mi smo novokomponovani !! Alija nas je prekrstio u Bošnjake a bili smo po Ustavu iz 74 Yu Muslimani !!,, Pa iz toliko velike države uskočili smo u fildzan od 23% voljom Alije i SDA!!!!,, HALLOOO!!,, skontaj te jednom igricu u korneru od 90 stepeni,,haha
FBIH leglo korupcije i kriminala
Koliko je ovo pogrešno, katastrofa, a sutra će taj isti Radman ići po Evropi i trubiti kako smo mi vjerski radikali, grupa koju predvodi Reis. Ovo je opasno podmetanje a ovi iz IZ su naivni i glupavi.
100% si u pravu!!,, Latinska igrarija ce nas skupo kostati,,
cilj posjete Reisu je poruka da je dosao kod (M)uslimana a ne u suverenu državu. Oni "europejci jos nas smatraju vjerskom skupinom a ne drzavom
I Dodik nas uvjek tako zove,posebno.kad se sastaje sa strancima jer zna da je stav u svijetu prema muslimanima nesto kao prema Jevrejima 1933..
Sve je izgubilo smisao.
Sta ce politicar kod vjerskog sluzbenika. Reis neka narod poducava vjeri, a politicar neka se dogovara sa politicarima. Pa nismo mi ovce
Proslo je vrijeme kada se muslimani nisu nista pitali. Neka Reisa.
Sta oni imaju razgovarati
A ko ce razgovarati u ime muslimana, crkva!?
Radmane ko ti je vako najdrazi