Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slušao sam dns, respekt za gsp. uvaženog reisa.
Al ne treba da je politiziramo. Pored rezolucije i svega, potrebno je da Srebrenica kao grad ozivi. Fabrike, firme, dobre plate, itd
Zna to čitav svijet samo neće da znaju oni što su uradili te zločine
Velik tu*ban pod njim hod*e nema!
Istina je samo jedna!! Počinili su cidgeno i treba da se zna!!
Pola života je prošlo a vi još drobite o Srebrenici. Nevine žrtve koristite godinama u svoje svrhe, političari i vjerski službenici sa sve tri strane. Cilj je rat održavati živim iako je davno završio. Samo tako vi igrate još uvijek glavne uloge u ovoj napaćenoj zemlji, u protivnom bili bi svi davno na smetljištu istorije. Samo porodice ubijenih znaju šta je patnja i bol, i oni bi trebali da govore a ne vi.
Od člana porodice onih o kojima govoris, ne kaki :)
Zasto to ne kazes i jevrejima?