Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti da CNN cuva na sjecanje od srpske teroristicke okupacije, dobro poredjenje
Poređenje po nejednakosti
Pa naravno da cuva. Pa da nije bilo CNN-a, kome biste vi islamizopvani Srbi prodavali sve one podvale. Od ubijanja snajperom svojih ljudi na cekama za vodu, postavljanja eksploziva na Markalama, silovanjem djevojcica i bacanja sa krovova i govorenja da su ih ubili srpski snajperisti………
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Porediti koronu kao opsadu u ratu je samo medijska senzacionalisticna konstatacija. S ratnom opsadom nista se porediti ne moze, NISTA. Gluho bilo, i sto bi Monteno rekao...nikome se ne ponovilo!
Kakva ološ lažljiva, svi mu pomrli od korone a on političi.Više je umrlo od korone nego u ratu. To je ko u Kustinom filmu, za svaku situaciju se ubacivala osuda rezolucije informbiroa.
Ne lupetajte, opsada je bila brbrski fašistički čin, 100 x gore
Amerikanac koji nije vidio rata u zivotu voli poredit svasta nesto sa ratom...Pozelio bih ja njima nas rat na par godina da iskuse original osjecaj uzitka u konzervi ikara.
cnn i njihovo prikazivanje ratova
gara bocu prima na sokocu, a sarajlije u beogradu
Meznate vi sta je rato i kako je nama bilo u ratu ebo vas corona i to poredjenje.
Sta vise ovaj cnn prica o ratu i sta kog djavola podmece da su srbi = virus = nesto_lose. Nek pisu o nekoj americkoj vukohebini i njenim problemima. Ostavite nas vise na miru, dogovoricemo se, pomiricemi se.
Ni slicno kao u ratu, al eto CNN napisao i mase vjeruju.. nazalost
odmah poredjenje sa ratom kog pola populacije bh i ne pamti.jesu vam bacali sa neba padobranima vakcine i respiratore.sta kate treba nam institucija na nacionalnom nivou.kom nacionalnom nivou kad u bh zive 3 nacije.to bi bio korak ka unitarizaciji bh.muslimani svoju nesposobnost pravdaju nefunkcionalnoscu drzave a bh je funkcionalna a oni bi bili nesposobni u svakom sistemu pogotovo gde imaju vlast
uvijek me veseli kada vidim da se bosna razdvaja od hercegovine
Vucic spasio Sarajlije.
prenesite tekst u cjelini i presjek smrtnosti po danu tokom opsade i u pandemiji... tokom rata u prosjeku umiralo 7 osoba ukljucujuci civile i borce (racunajuci i Markale i Miskinovu), tokom pandemije broj umrlih dnevno u prosjeku 10-13... a vladarica UKCS-a se slika sa kucnim papucama vrijednosti 1.300KM... sretan vam 1. maj bosanci i hercegovci
CNN leti tamo gdje mogu dobit napuhanu priču
E lijepi dani kako smo fino svercovali fino zaradjivali,malo ovim kokosarima ratnim herojima davali i finih para se namlatili.E nikad vise takvog posla i takvih para..