Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kalorimetri trebaju biti mandatorni cak i za one koji nemaju jednocjevni sistem (uz djelimicno subvencioniranje prepravki). toplotna energija bi se racionalnije. iskoristavala. koliko trosis toliko platis. a plin, pa za ovdasnje uslove je preskup.
Rok od 30 dana je kratak. Koliko ste to popratili mediski da ljudi znaju da je otvore javni poziv. Da li ste obavijestili sve upravitelje u gradu Sarajevo da su dužni da obavijeste zgrade sa jednocjevnim sistemom koje oni održavaju. E sad za razliku od tih 600 ugradite na dvocjene sisteme,njih jeveci broj, a ne da se radi diskriminacija.
Trebali su tražiti još papira pa se ne bi prijavio niko… Zašto se traže papiri kojima raspolažu i koje izdaju Toplane?
Kupiti kalorimetar da bi toplane naplacivale isporuku toplotne energije je isto sto i granapu kupiti kasu da bi ti mogli naplatiti hljeb i mlijeko, bravo, odlicno ste to skontali
đa cuj ti to. ko ti je kupio uredjaj za mjerenje utroska el. energije? ili vode? ili plina?
Trideset domaćinstava se prijavilo za priključak na plinsku mrežu,a trojka polemiše i istočnoj konekciji.Za čije kurcgevo zdravlje,osim da se udovolji rusofilima.Ma mrš ljigavci trojkaški.
jel to sve sto si uspio smisliti? jesi li ti cuo da mnogi proizvodni procesi koriste energiju iz plina.
Zato uvalite milijardu KM (narodnih para) da vam GAGRO BENZ diktira cijenu plina. Možda vam bude povoljnije.